ΤΩΡΑ: Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Ποιες περιοχές να αποφύγετε

Κίνηση στους δρόμους | Κυκλοφοριακό χάος: Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς η εικοσιτετράωρη απεργία στο Μετρό, ανάγκασε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους, ώστε να φτάσει στις δουλειές τους.

Ενδεικτικά, σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της λεωφόρο Κηφισού από το ύψος του Ρέντη, ενώ με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων και στο ρεύμα καθόδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη ροή αυτοκινήτων παρατηρείται στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, στην Αθηνών – Λαμίας στην είσοδο και έξοδο από τον κόμβο Καλυφτάκη, ενώ με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Μεσογείων (κάθοδος), καθώς και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Εξάλλου, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται, παράλληλα, στην Ηλιουπόλεως, την οδό Πειραιώς, αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου.