Μια καλή είδηση!!!

Μέσα στη «μαυρίλα» και τη μιζέρια των τελευταίων χρόνων, έσκασε και μια καλή είδηση!!! Ναι στην Ελλάδα των τριών μνημονίων έγινε και κάτι καλό, προς έκπληξη πολλών. Η… λαοπρόβλητη κυβέρνηση μας, ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει τις ημέρες διακοπών, σε όσους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού επιλέξουν τα νησιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους πρόσφυγες.

Πραγματικά είναι μια θετική πρωτοβουλία που ανακουφίζει τόσο τα νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Λέρος και Κω), που έχουν γεμίσει μετανάστες, όσο και τους εργαζόμενους και τους άνεργους οι οποίοι θα αποφασίσουν να περάσουν τις διακοπές τους στα συγκεκριμένα νησιά.

Κατά σύμπτωση πάντως η σωστή αυτή απόφαση δεν ανήκει σε Συριζαίο υπουργό, αλλά στην Έλενα Κουντουρά, που προέρχεται από τις τάξεις της ΝΔ και στην Αν. υπουργό Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που έχει εργαστεί πολλά χρόνια στην Ευρώπη και έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία από τα γνωστά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τελευταίοι φημίζονται για τις ιστορικές γκάφες τους, τις προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις τους και τη μοναδική ικανότητα τους να βαπτίζουν το κρέας- ψάρι, στην προσπάθεια τους να επιβάλλουν «αναίμακτα» νέους δυσβάστακτους φόρους.

Βέβαια αν η προαναφερθείσα καλή είδηση ερχόταν από ένα γνήσιο Συριζαίο, τότε δεν θα μιλούσαμε για θετικό μέτρο, αλλά για πραγματικό θαύμα.