Το Κουίζ της 4ετίας ’15-’19: τρέξε κόσμε ν’ απαντήσεις!

Μεγάλα κέφια, Μεγάλα δώρα στους νικητές!

Το κουίζ αυτό απαιτεί αναλυτικές και συνθετικές ικανότητες. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, όλοι βουρ να απαντήσετε. Who are you? Και για να προετοιμαστείτε πνευματικά, ακούστε λοιπόν πρώτα ένα τραγούδι, ποιων άλλων; Των WHO φυσικά!

Λοιπόν το κουίζ που λέγαμε μπορεί να χρειάζεται αναλυτικές και συνθετικές ικανότητες από τους επίδοξους λύτες του, αλλά δεν χρειάζεται και να έχετε και πτυχία από κανένα κατάπτυστο ιδιωτικό πανεπιστήμιο τύπου Χάρβαρντ ή Λόντον Σκούλ Οφ Οικονόμικς… προς θεού. Γι αυτό τολμήστε!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Επί Σαμαροβενιζέλων, αν θυμάστε, ψηφίζονταν σκληρά μνημονιακά μέτρα τα οποία οδήγησαν στο τέλος του ’14, στο γνωστό πακέτο μέτρων του μέιλ Χαρδούβελη, κόστους 1,2 δις περίπου και, αν πάλι θυμάστε, λόγω όλων αυτών καιγόταν καθ’ εκάστην σχεδόν η Αθήνα από κάτι καλά παιδάκια με κράνη και κουκούλες. Αυτά μέχρι τον Δεκ. του ’14. Γιατί….

…από το ’15 λοιπόν μέχρι σήμερα, έχουν ψηφιστεί ηπιότατα μέτρα κατά διαταγην των θεσμών, που οδήγησαν σε 3ο μνημόνιο ύψους μόνο 120 δις και παραχώρηση της κρατικής περιουσίας για 99 χρονάκια μόνο. Και όπως θα έχετε διαπιστώσει στην Αθήνα, ούτε σπιρτόξυλο δεν έχει καεί…

Ερώτηση:

Πού παραθερίζουν τα καλά παιδάκια με τα κράνη και τις κουκούλες; Σε παραλίες; Σε ριζόρτς χειμερινά; Που αράζουν;

Ζητούνται ευφάνταστα ρεαλιστικές απαντήσεις που θα κάνουν την αλήθεια που μας κρύβουν, επιτέλους να λάμψει! ΠΟΥ είναι αυτοί οι άνθρωποι επιτέλους!!!! Αφήστε το μυαλό σας να οργιάζει για να αποκαλύψετε καλά κρυμμένα μυστικά!

Μπορείτε να γράψετε την απάντησή σας. Μπορείτε να βάλετε λάικ σε όποιες άλλες σας αρέσουν. Μπορείτε ακόμα ακόμα, να γραψετε ένα ΟΧΙ σε άλλες (οπότε θα αφαιρουνται λάικς από τη συγκεκριμένη απάντηση). Γενικά μπορείτε να συμμετέχετε όπως θέλετε. Με ευπρέπεια βέβαια μην ξεχνιόμαστε!

Όλες θα αναλυθούν από μονοπρόσωπη, άκρως μεροληπτική επιτροπή. Και η καλλίτερη θα βραβευθεί με…. Εεεε μεεεε…Καλά θα δούμε. Αμάν κι εσεις!

ΥΓ: Το τραγούδι των WHO λεγόταν “We Won’t Get Fooled Again”! . Τι επίκαιρος τίτλος έ;

Είναι το “We won’t be fooled again…”. “We won’t be fooled again…”.

Γ. Α.