Η Δήμητρα Ματσούκα, η συμπάθεια στον Τσίπρα και οι δικαιολογίες μήνυμα προς τη ΝΔ

Πηγή: rigillis18.blogspot.gr

Αξίζει τον κόπο να διαβάσει κανείς τη συνέντευξη της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, για να καταλάβει γιατί χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να πεισθούν οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν ΝΔ.

Όταν κάποιος ακολούθησε τον Τσίπρα γιατί τον ενέπνευσε ή γιατί τον βλέπει “συμπαθή”, είναι δύσκολο να εγκαταλείψει την επιλογή του και ακόμα δύσκολο να πει στον εαυτό του “έκανα λάθος”, ή “ξεγελάστηκα”. Γι’ αυτό αναζητεί συνεχώς δικαιολογίες ή προσφέρει δικαιολογίες σε εκείνον που τον ξεγέλασε!

Έμπνευση για κινητοποίηση ήταν ο Αλέξης Τσίπρας για την Δήμητρα Ματσούκα, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της.
Η ηθοποιός, που ετοιμάζεται για την περιοδεία της με την παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ», μίλησε στο περιοδικό Secret για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος της είναι συμπαθής.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μοναδικός που με ενέπνευσε μετά από πολλά χρόνια να κινητοποιηθώ και να πιστέψω. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα και βρήκα κάτι άλλο. Δεν έχω βρει τίποτα προς το παρόν στο οποίο να θέλω να επενδύσω με την πίστη μου. Δεν ξέρω τι έφταιξε, πάντως παρατηρώ πως ακόμη και στον δικό μου χώρο, του πολιτισμού, συμβαίνουν μικροπολιτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να μου είναι συμπαθής για κάποιο λόγο. Ίσως γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω πως ένας άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία είναι μια καινούρια φωνή, είναι το νέο το φρέσκο. Καταλαβαίνω ότι βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή να κυβερνήσει, αλλά το ήξερε», πρόσθεσε.

Αυτά από την κυρία Ματσούκα… Σκέφτεστε όμως πόσοι και πόσες λένε στον εαυτό τους δικαιολογίες σαν της κυρίας Ματσούκα και πόσο δύσκολο είναι να πεισθούν ότι ο κ. Τσίπρας δεν υπηρετεί το “φρέσκο” στην πολιτική αλλά ό,τι πιο παλαιοκομματικό; Και ιδιαίτερα εκείνο το παλαιοκομμματικό που ως αντίληψη έφερε την Ελλάδα στη σημερινή τραγική θέση!