Η Αφροδίτη μέσα μας!

Η συλλογή THE BRITELINE – Art Fashion with a Message περιλαμβάνει υπέροχα και διαχρονικά κοσμήματα και t-shirts που προωθούν ένα πανίσχυρο μήνυμα για τη σύγxρονη Γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να φορέσει ένα κόσμημα ή t-shirt που να αντιπροσωπεύει το πνεύμα της, την ίδια της την ύπαρξη και όχι το …lifestyle της! Το Concept της συλλογής, APHRODITE REINVENTED, είναι αναφορά στις γυναίκες που ατενίζουν το μέλλον με γενναιότητα και αισιοδοξία. Τα 5 θέματα “Your Compass”, “Airborne”,”Reinvent Yourself”, “You and the Circle of Life” and “ALIVE” αναδεικνύουν τα καλύτερα στοιχεία μιας γυναίκας, την εσωτερική της ομορφιά και δύναμη.

Η Χριστίνα Χαροκόπου, Founder & Creative Director είναι συναπόφοιτη, έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree). Έχει επίσης δημιουργήσει την κοινωνική διάσταση του brand, THE BRITELINE INTERNATIONAL ORGANIZATION, μέσω της οποίας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλογών THE BRITELINE – Art Fashion with a Message στηρίζουν φιλανθρωπικές δράσεις και απαντά στις ερωτήσεις μου …για να τη γνωρίσουμε καλύτερα!

Έχεις επιλέξει διαχρονικά σχέδια για τα κοσμήματά σου στα οποία διαφοροποιείς στοιχεία. Αυτός ήταν ο αρχικός σου σχεδιασμός ή προέκυψε από την ανταπόκριση του κοινού;

Είναι ο αρχικός σχεδιασμός. Το brand THE BRITELINE και το Concept APHRODITE REINVENTED απεικονίζονται με συγκεκριμμένο τρόπο, ο οποίος αναδεικνύει τους έντονους συμβολισμούς και τα διαχρονικά μηνύματα που μεταφέρουν. Έπειτα, υπάρχει η διαφοροποίηση πάνω σ’ αυτά τα θέματα, που μπορεί να γίνει με αναρίθμητους τρόπους, όμως δεν αλλάζει την αρχική ουσία και στόχο του brand.

Απέχοντας από τα …trends χάνεις τους …εφήμερους καταναλωτές. Σε επηρεάζει αυτό;

Όχι, γιατί ο στόχος του brand είναι η «Διαχρονικότητα – Reinvented”. Επίσης, δημιουργούμε “Artistic and Inspiring Fashion Concepts” και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα trend.

Έλληνες και ξένοι, καλλιτέχνες και προσωπικότητες έχουν φορέσει τα κοσμήματα και τα t – shirts THE BRITELINE. Αναλογικά, όμως, με το πόσο γνωστοί και σημαντικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι έχεις κάνει ελάχιστη …φασαρία!

Εχεις δίκιο… Ίσως να μην το έκανα επειδή δεν πιστεύω σ’ αυτού του είδους τη «φασαρία»…Πιστεύω στην άλλη, που λέει ότι ο σκοπός επετεύχθη. Και ο σκοπός είναι να γίνει γνωστό το μήνυμα που μεταφέρει αυτό το Concept και όχι ποιό πρόσωπο «τo φόρεσε».Ένα γνωστό πρόσωπο έχει τη δύναμη να μεταφέρει το μήνυμα σε ένα μεγάλο κοινό και αυτό είναι το σημαντικό.

Έπειτα, η ουσία του Concept και γενικώτερα του brand είναι ότι ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ STAR, αρκεί οι «εσωτερικές» και όχι μόνο οι εξωτερικές προδιαγραφές της να συνηγορούν σ’ αυτό. Αρα κάθε γυναίκα που «φοράει» τα μηνύματα THE BRITELINE είναι σημαντική. Αυτό αρκεί για να φέρουμε την αλλαγή που εμείς επιδιώκουμε και αυτό τον «καινούργιο αέρα» και αντίληψη οσον αφορά το θέμα «προώθηση» στη μόδα…

Έχω ακούσει μία ιστορία για τη Jane Birkin και ένα κόσμημά σου. Θα ήθελες να μου πεις τις λεπτομέρειες;

Συναντηθήκαμε πριν λίγα χρόνια σε κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αθήνα, στα πλαίσια της προβολής της πρώτης ταινίας της σαν σκηνοθέτης, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Μάλιστα εκείνο το βράδυ, υπέγραψε μία τσάντα Hermes – Birkin, η οποία πουλήθηκε στη δημοπρασία της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης. Όταν της παρουσίασα το μενταγιόν “You and the Circle of Life “ ενθουσιάστηκε από το μήνυμά του, το φόρεσε αμέσως και φωτογραφηθήκαμε μαζί. Ήταν τόση η ικανοποίηση για την αντίδρασή της και για την τόσο θετική έκβαση της φιλανθρωπικής αυτής βραδυάς που δεν θυμήθηκα καν να πάρω τη φωτογραφία εκείνο το βράδυ…

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να βοηθάς τους άλλους;

Είναι απόλυτα συνειφασμένο με την ιδιοσυγκρασία και τη δημιουργική μου φύση. Το brand THE BRITELINE – Art Fashion with a Message και το Concept “APHRODITE REINVENTED “ εξ αρχής δημιουργήθηκαν με σκοπό να γίνουν ένα μέσον αγάπης και προσφοράς στη Γυναίκα. Με τον καιρό δημιουργήθηκε και τυπικά η κοινωνική διάσταση του brand – THE BRITELINE INTERNATIONAL ORGANIZATION, με σκοπό μία γενικώτερη φιλανθρωπική δράση. Πιστεύω ότι ελάχιστα πράγματα στη ζωή μπορούν να δώσουν την πληρότητα και την ηθική ικανοποίηση που μας δίνει η θετική επιρροή που μπορούμε να ασκήσουμε στούς συνανθρώπους μας. Και είμαι πλέον βέβαιη ότι η Δημιουργία ολοκληρώνεται μόνο με την Προσφορά.

Κάθε γυναίκα κρύβει μία Αφροδίτη μέσα της! Ανακαλύψτε τη δική σας και κάνετε δώρο στον εαυτό σας ως υπενθύμιση ένα κόσμημα THEBRITELINE.

Μπορείτε να βρείτε τα κοσμήματα στις σελίδες:
https://www.facebook.com/THEBRITELINE
http://www.thebriteline.com

Γράφει η Αγγελική Γρατσία