Από την Ινδία στο Μπουτάν η Κειτ & ο Ουίλιαμ [εικόνες]

Την τελευταία μέρα της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους στην Ινδία μια έκπληξη περίμενε τον Ουίλιαμ κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρωθυπουργό Narendra Modi. Προφανώς δεν περίμενε τόσο δυνατή χειραψία ο Ουίλιαμ και το σφίξιμο του πρωθυπουργού της Ινδίας του άφησε σημάδι στο χέρι.

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, συνομίλησαν με τον πρωθυπουργό της Ινδίας σχετικά με την κρίση που περνάει το εμπόριο του χάλυβα, και στη συνέχεια το πριγκιπικό ζεύγος εγκατέλειψε την Ινδία και μετέβη στο Μπουτάν, το μικρό βασίλειο των Ιμαλαΐων, στο οποίο θα παραμείνουν για 2 μέρες. Σήμερα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα δειπνήσουν στο παλάτι μαζί με το βασιλικό ζεύγος του κρατιδίου, ενώ αύριο θα επισκεφθούν αξιοθέατα και μοναστήρια.

William 2

William3

William7

William6

William4

William8

ROYALS-
Απίστευτη. Η Κέιτ είχε προβλέψει να ράψει παραδοσιακή στολή του Μπουτάν στα μέτρα της.

THIMPHU, BHUTAN - APRIL 14:  Prince William, Duke of Cambridge looks on as Catherine, Duchess of Cambridge fires an arrow during an Bhutanese archery demonstration on the first day of a two day visit to Bhutan on the 14th April 2016 in Paro, Bhutan. The Royal couple are visiting Bhutan as part of a week long visit to India and Bhutan that has taken in cities such as Mumbai, Delhi, Kaziranga, Bhutan and Agra.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

The Duke and Duchess Of Cambridge Visit India and Bhutan - Day 5

prince-william
Στις φωτογραφίες δεν μπορούμε να δούμε αν έχουν πετύχει τον στόχο στο παραδοσιακό παιχνίδι τοξοβολίας του Μπουτάν αλλά σίγουρα το διασκέδασαν.