Σφοδρή επίθεση Λεβέντη σε Παυλόπουλο: Να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Τσίπρα

Σκληρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «ο Παυλόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Αλέξη Τσίπρα»!

Σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1, εκτίμησε ότι η σχέση του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου έχει ξεπεράσει τα όρια και πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που υπηρετεί το ρόλο του απέναντι στα μεγάλα ζητήματα -πολιτικά και κοινωνικά- που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα.

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση… Θα ζητήσω από τον Παυλόπουλο πρωτοβουλία για Οικουμενική», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας ότι η κατάσταση επιβάλλει να πάρει πρωτοβουλίες ο Πρόεδρος.

Σχετικά με τις αντιδράσεις σε βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως «ο λόγος που τρώνε ξύλο είναι ότι είπαν ψέματα στους αγρότες. Έκρυψαν τις προθέσεις τους».

Ακόμη, χαρακτήρισε ως βιαστική τη δήλωση Μητσοτάκη ότι προτιμά εκλογές αντί οικουμενικής, καθώς όπως ανέφερε η προσφυγή στις κάλπες θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία, υποστηρίζοντας ότι οι ξένοι θέλουν πολιτική σταθερότητα, για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα.