Πρώτες, πραγματικές εικόνες του επερχόμενου Huawei P20

Η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, το P20, δεν θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση κατά τη διάρκεια του επερχόμενου MWC αλλά έναν μήνα αργότερα, στις 27 Μαρτίου.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η συσκευή (ή τουλάχιστον μία πρότυπη έκδοσή της) διέρρευσε δίνοντάς μας μία σαφή εικόνα για το τι περίπου ετοιμάζει η κινεζική εταιρεία. Το πρότυπο του Huawei P20 φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα Android Authority με μόνη απουσία την φημολογούμενη τριπλή κάμερα την οποία θα «φοράει» η τελική έκδοση της συσκευής.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το P20 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία βασική και μία δεύτερη με την ονομασία Pro ή Plus. Το τελευταίο ενδέχεται να είναι αυτό που θα διαθέτει την φημολογούμενη τριπλή, κύρια κάμερα, ενώ οι εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται ότι θα είναι ουσιαστικά η βασική έκδοση του P20.

Από τη συσκευή που παρουσιάστηκε στο Android Authority απουσιάζει το φυσικό home button, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν δείκτες αφής τοποθετημένοι πάνω από το power button σε αντικατάσταση των φυσικών πλήκτρων αυξομείωσης του ήχου. Στην βάση της συσκευής φαίνεται να υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία και υποδοχή USB Type-C ενώ φαίνεται να απουσιάζει η υποδοχή για την εγκατάσταση ενσύρματων ακουστικών (3,5mm audio jack).

SHARE