Βρες την εσωτερική σου δύναμη και ομορφιά!

Η Χριστίνα Χαροκόπου, Founder & Creative Director of THE BRITELINE, έχει σχεδιάσει υπέροχα και διαχρονικά κοσμήματα και t-shirts που προωθούν ένα πανίσχυρο μήνυμα για τη σύγxρονη Γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να φορέσει ένα κόσμημα ή t-shirt που να αντιπροσωπεύει το πνεύμα της, την ίδια της την ύπαρξη και όχι το …lifestyle της!

Το Concept της συλλογής, APHRODITE REINVENTED, είναι αναφορά στις γυναίκες που ατενίζουν το μέλλον με γενναιότητα και αισιοδοξία. Τα 5 θέματα “Your Compass”, “Airborne”,”Reinvent Yourself”, “You and the Circle of Life” and “ALIVE” αναδεικνύουν τα καλύτερα στοιχεία μιας γυναίκας, την εσωτερική της ομορφιά και δύναμη.

Το Πανίσχυρο Μήνυμα του Πρωτοποριακού Artistic Fashion Concept, THE BRITELINE – Art Fashion with a Message, που «απογειώνει» τη Γυναίκα, γίνεται ένα συναρπαστικό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης που θα παρουσιαστεί προσεχώς στην Αθήνα, στην Λευκωσία και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού.

Με τίτλο REINVENT YOURSELF: Ενα Kάλεσμα – Πρόκληση γιά την Παγκόσμια Γυναίκα” το Σεμινάριο μεταφέρει αυτούσιο το Κεντρικό Μήνυμα του Concept “APHRODITE REINVENTED  που εστιάζει στην Εσωτερική Ομορφιά και Δύναμη της Γυναίκας σαν τους δύο κύριους παράγοντες που την οδηγούν σε μία ουσιώδη και επιτυχημένη πορεία στη zωή. 

THE BRITELINE Concept
THE BRITELINE Concept

 

 Γράφει η Αγγελική Γρατσία