Βίντεο σοκ: Κατέγραψαν από το εσωτερικό αεροπλάνου τη συντριβή του πάνω σε κτίριο [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το εσωτερικό ενός αεροπλάνου, λίγο πριν συντριβεί.

Το αεροσκάφος, ένα Convair CV-340, συνετρίβη κοντά στην Πρετόρια πριν λίγες ημέρες. Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και δύο βαριά τραυματίες που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Ενας από τους επιβαίνοντες του αεροσκάφους, ενώ έβλεπε τον κινητήρα να έχει πιάσει φωτιά και το αεροπλάνο να… πέφτει, είχε την ψυχραιμία να σηκώσει το κινητό του και να καταγράψει τις τρομακτικές αυτές στιγμές.

«Αυτό είναι κακό και γίνεται πολύ χειρότερο», λέει ο άνδρας στο βίντεο. «Γιατί κουνιέται έτσι;», ακούγεται μια γυναικεία φωνή να ρωτάει και ο άνδρας απαντά: «Πρέπει να σβήσουν τον κινητήρα για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον διάδρομο στο αεροδρόμιο».

Δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση ο άνδρας ακούγεται να λέει: «Αυτό είναι κακό».

Στη συνέχεια στο βίντεο πέφτει μαύρο, ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά των επιβατών.

«Ολοι έξω, όλοι έξω, όλοι έξω», ακούγεται κάποιος να φωνάζει πριν τελειώσει το βίντεο.

Το αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε μια φάρμα με αποτέλεσμα να χάσουν δύο άτομα τη ζωή τους, ένας εργαζόμενος στη φάρμα και ο μηχανικός του αεροσκάφους.

Δύο ακόμη πιλότοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 19 άτομα μαζί με το πλήρωμα. Το αεροσκάφος ήταν 64 ετών και ετοιμαζόταν να γίνει έκθεμα σε μουσείο της Ολλανδίας.

Ο κινητήρας του παλιού αεροσκάφους τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο κινητήρας του παλιού αεροσκάφους τυλίχθηκε στις φλόγες. Εντρομος επιβάτης βρήκε την ψυχραιμία να καταγράψει τις σοκαριστικές στιγμές. Εντρομος επιβάτης βρήκε την ψυχραιμία να καταγράψει τις σοκαριστικές στιγμές. Δύο νεκροί και δύο βαριά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός. Δύο νεκροί και δύο βαριά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός. Συνολικά στο αεροπλάνο επέβαιναν 19 άτομα. Συνολικά στο αεροπλάνο επέβαιναν 19 άτομα. Το αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε μια φάρμα, στην Πρετόρια, με αποτέλεσμα ένας εργάτης να βρει τραγικό θάνατο. Το αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε μια φάρμα, στην Πρετόρια, με αποτέλεσμα ένας εργάτης να βρει τραγικό θάνατο. Το 64 ετών αεροσκάφος προοριζόταν να γίνει έκθεμα σε μουσείο στην Ολλανδία. Το 64 ετών αεροσκάφος προοριζόταν να γίνει έκθεμα σε μουσείο στην Ολλανδία. Ουρλιαχτά τρόμου καταγράφει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.Ουρλιαχτά τρόμου καταγράφει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.