Τα ζώδια σήμερα: 17 Ιανουαρίου

Με κίνητρο τον… έρωτα!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου εξασφαλίζουν αρκετές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ ευνοούν τα ταξίδια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πάρεις αυτό που θέλεις. Πρόσεξε όμως, μήπως τελικά η υπερβολική αισιοδοξία σου σε «φορτώσει» με υπέρογκες δαπάνες, που τελικά θα σε φέρουν σε μια κατάσταση να χρωστάς περισσότερα από πριν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σου, μπορεί να δικτυωθείς με πρόσωπα που σε… καλοβλέπουν κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι»! Επιπλέον, κάθε απόπειρά σου να επεκτείνεις την δράση σου θα στεφθεί με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντάς σου νέες προοπτικές αλλά και την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί βρίσκει την λύση του.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα! Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σε καλούν να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τις οικογενειακές υποθέσεις σου αλλά και την πρόθεσή σου να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να αποκτήσεις κάποιο ακίνητο. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορείς να «φτιάξεις» την ζωή σου, ανταποκρινόμενος/η θετικά σε μια πρόταση που θα σου γίνει.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε παρεμβάσεις γνωστών, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσο που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν καλά νέα, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φροντίζουν ώστε όχι μόνο να μην σου λείψει τίποτα, αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, φρόντισε, ωστόσο, να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιό σου η γοητεία σου και η αποδοχή σου από τους άλλους κορυφώνονται, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας έξτρα περιποιήσεις και μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Επιπλέον, η τύχη είναι μαζί σου σε ό,τι κι αν κάνεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το… παρακάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ποικίλες περιποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά. Ενδέχεται, ωστόσο, να μαθευτούν και δικά σου πράγματα, που θα προτιμούσες να μείνουν στο… σκοτάδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε… συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού υπάρχει και ο εύκολος δρόμος για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον, μπορεί να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη κάποια σημαντικά για σένα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις ή την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο.