Πρωταθλητής μέσα στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, 51-66 τον Ολυμπιακό.

Η καλύτερη ομάδα στη σειρά των τελικών ήταν αυτή που πήρε το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός που έχασε τα δύο πρώτα ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα τελευταία λεπτά, στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα πήρε αυτό που δικαιούταν. Νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ, με 66-51 και με 3-2 νίκες επέστρεψε στην κορυφή της Α1 μετά από 2 χρόνια πανηγυρίζοντας τον 35ο τίτλο στην Ιστορία του.
Ο 5ος τελικός σημαδεύτηκε όμως από τη διακοπή του 1.56΄΄ πριν από το τέλος , μετά τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μπροστά στον κίνδυνο να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, οι διαιτητές διέκοψαν άμεσα το ματς και με εντολή τους εκκενώθηκε το γήπεδο και το ματς τελείωσε με τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν το νταμπλ, καθώς είχαν κατακτήσει και το κύπελλο.
Σε ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός ήταν με μία λέξη κακός. Οι παίκτες του έκαναν και πάλι πολλά λάθη (11), είχαν πολύ κακές επιλογές (έμειναν 7 λεπτά χωρίς καλάθι στην έναρξη της τρίτης περιόδου) και δικαίως πήραν αυτό που άξιζαν. Η εικόνα που έδειξε η ομάδα του Σφαιρόπουλου στο ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, σε αντίθεση με αυτή του «τριφυλλιού», οι παίκτες του οποίου έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τον τίτλο.