Πως να κάνετε μία ρομαντική πρόταση γάμου

Αγόρι συναντά κορίτσι, ερωτεύονται! Και φτάνει η στιγμή που θέλεις να της ζητήσεις να σε παντρευτεί. Και σκέφτεσαι πως να το κάνεις! Ταινίες, σειρές, άπειρες πληροφορίες και συ μπερδεμένος. Το πως είναι εξίσου σημαντικό με την πρόταση. Όλοι θέλουν να θυμούνται και να έχουν να διηγηθούν μία ρομαντική στιγμή! Ας δούμε λοιπόν πως να κάνεις μία ρομαντική πρόταση γάμου!

Το μέρος

Ίσως η πιο σημαντική απόφαση που έχεις να πάρεις είναι το που. Το αγαπημένο σας εστιατόριο, εκεί που πρωτοπήγατε μαζί! Η αγαπημένη σας παραλία, εκεί που ανταλλάξατε τα πρώτα σας φιλιά. Ένα μέρος ψηλά, με θέα στην Ακρόπολη ή την Αθήνα πιάτο.

Το δαχτυλίδι

Πρόταση γάμου χωρίς δαχτυλίδι δεν γίνεται. Είθισται να είναι μονόπετρο. Χρυσό συνήθως με διαμάντι, ένας άφθαρτος λίθος, που συμβολίζει τη μονιμότητα. Εξαιρετική επιλογή είναι και το μαργαριτάρι που συμβολίζει την αγνότητα των συναισθημάτων. Επίσης ένα κόσμημα κειμήλιο, από γιαγιά ή άλλο αγαπημένο μέλος της οικογένειας.

Λουλούδια

Η μέρα που θα της κάνεις πρόταση γάμου είναι η μοναδική μέρα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις τα λουλούδια! Είτε πρόκειται για ανθοδέσμη είτε για ένα τριαντάφυλλο, είναι εξίσου απαραίτητα με το δαχτυλίδι! Κόκκινα του πάθους ή ρομαντικά ροζ!

Γράφει η Αγγελική Γρατσία