Πορνοστάρ με πτυχίο γιατρού

Στην περίπτωση της Αφροδίτης Αδάμη ισχύει η ρήση «Γι’ αλλού εμείς κινήσαμε μα αλλού η ζωή μας πάει» γιατί μπορεί η 24χρονη καλλίπυγος ξανθιά να τελείωσε την Ιατρική Σχολή Πατρών με «καλώς», αλλά τελικά έκανε σταδιοδρομία ως ηθοποιός αισθησιακών ταινιών.

”Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έκανα και χορό. Είμαι πλέον δασκάλα χορού αλλά και ζωγράφος, ωστόσο το σεξ ήταν αυτό που πάντα μου άρεσε. Με έφτιαχνε η ιδέα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και να με βλέπουν άλλα άτομα” λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή που έδωσε στην εφημερίδα Espresso.

Κάπως έτσι άρχισε να γυρίζει ερασιτεχνικά βίντεο με το σύντροφό της, για προσωπική τους χρήση αλλά τελικά: ”Ένα από αυτά τα βίντεο το στείλαμε με το αγόρι μου, στην εταιρεία του Σειρηνάκη. Ήταν ένα βίντεο 10 λεπτών, αλλά όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να διακρίνει ο ίδιος το ταλέντο και τις ικανότητές μου. Κάπως έτσι ήρθε η πρόταση για τις ταινίες. Μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μπήκα στο χώρο του πορνό”.
Η Αφροδίτη Αδάμη –όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα- μας ενημερώνει ότι κουράστηκε πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης της ταινίας: ”Για κάθε σκηνή κάναμε γυρίσματα που κρατούσαν 6 ώρες. Ήταν εξαντλητικά αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που όλα πήγαν όπως τα θέλαμε”.

Σε ερώτηση της εφημερίδας για το αν άφησε την ιατρική λόγω οικονομικών προβλημάτων, η απάντησή της ήταν αρνητική: ”Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Το έκανα γιατί μου αρέσει. Πάντα μου άρεσε να είμαι αρεστή και να τρελαίνω τους άντρες. Θεωρώ το σεξ το ομορφότερο πράγμα και δεν συμφωνώ πως το πορνό είναι βρώμικο”.
Στα χνάρια της παγκοσμίου φήμης ελληνίδας πορνοστάρ Σάσα Γκρέι, η οποία παίζει σε σχετικές παραγωγές γιατί θεωρεί πως κάνει περφόρμανς- βρίσκεται λοιπόν και η Αφροδίτη Αδάμη και εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να διαπρέψει και διεθνώς.
Πηγή: Εφημερίδα Espresso