Πολάκης: Έπρεπε να χώσω το δημοσιογράφο τρία μέτρα κάτω από τη γή!!! (Βίντεο)

Απίστευτες ύβρεις και απειλές εναντίον δημοσιογράφου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, χάνοντας τη ψυχραιμία του και γενικότερα κάθε έλεγχο.

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος σε περιστατικό που είχε συμβεί το Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο, είπε πως έπρεπε να είχε σηκωθεί πάνω και να τον είχε χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη!!!

Δήλωση που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση και θυμίζει εκφράσεις που λέγονται σε χαμαιτυπείο από ανθρώπους που κινούνται στο χώρο του υποκόσμου. Και το ερώτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι γιατί  ο συγκεκριμένος κύριος παραμένει στη θέση του ακόμη.

Ευρισκόμενος σε παραλήρημα χαρακτήρισε τους τηλεοπτικούς σταθμούς «βοθροκάναλα της διαπλοκής». Και εκτόξευσε νέες απειλές, τονίζοντας: «τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός». Παράλληλα επιτέθηκε και σε όσους σχολίασαν πως έλεγε «χιβ» τον ιό του AIDS.

Άδεισμα απο Όλγα Γεροβασίλη

Ως λεκτικό ατόπημα, χαρακτήρισε την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 η κ. Γεροβασίλη  είπε: «Άκουσα προσεκτικά την ομιλία του κ. Πολάκη. Ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα. Βεβαίως είναι αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί».

 

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού

«Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας. Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό “λες πολιτικές μπαρούφες” πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα.
Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός.

Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πώς να τον επούμε».