Παύλος Πολάκης, ο πιό χυδαίος υβριστής από όλους τους βουλευτές κι υπουργούς.

Η καταδίκη από τη ΝΔ για τις αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα.

Βουλευτής Χανίων και συμπατριώτης χλεύασε την οικογένεια, τα ΜΜΕ και τους θαυμαστές του Κ.Μητσοτάκη, την ημέρα της κηδείας του, που προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και σεβασμό.

Ασεβεια και απρέπεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στα ΜΜΕ για τη στάση τους απέναντι στον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πρόκληση απέναντι σε ένα επιφανή νεκρό και μάλιστα την ημέρα της κηδείας του.

Είναι να απορεί κανείς πως αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να ασκήσει το κοινωνικό επάγγελμα του γιατρού, με τόση απάνθρωπη νοοτροπία και στάση. Με τόση χυδαιότητα, να μη μπορεί να μαζέψει το στόμα του την ημέρα της κηδείας ενός επιφανούς πολιτικού.

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε μια πανελλήνια συγκίνηση, σεβασμό και αναγνώριση, όπως πάντα προκαλεί ένας θάνατος. Με μοναδικές εκδηλώσεις τιμής και αναγνώρισης και μιας λεβέντικης αντίληψης των Ελλήνων απέναντι στο θάνατο(και μάλιστα πριν τον ενταφιασμό) ακόμα και του αντιπάλου τους και σε μια στάση ιερή, υψηλού ήθους προσέγγιση του τέλους της εγκόσμιας ζωής, ακόμα και του αντιπάλου, πολεμικού και πολιτικού. Χιλιάδες τα παραδείγματα παρόμοιας ανωτερότητας. Πάνδημο φαινόμενο με εξαίρεση τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον πιο χυδαίο , υβριστή και προκλητικό υπουργό και βουλευτή για πολλές δεκαετίες.

Στον πολιτικό κόσμο και σίγουρα μια από αυτές τις ακραίες αντιδράσεις χρεώνεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται και πάλι στα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι φτιάχνουν αγιογραφίες του Μητσοτάκη γιατί «περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο», ενώ αφήνει αιχμές για το τι έλεγαν παλιότερα για τον εκλιπόντα.

«Κρατιέμαι αλλα δεν γίνεται ….
Δεν ειναι ΠΟΛΛΟΙ που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη(ο λαός εχει μνήμη)
Ειναι ΠΟΛΛΑ τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια απο τον Κυριακο …(εχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταιο χρόνο)
Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτα στην κάλπη το 2019…..», αναφέρει στην ανάρτησή του.
Καταδικάζει η ΝΔ τις αποδοκιμασίες προς τον Πρωθυπουργό

Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία με σχετική της ανακοίνωση τις αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την εξόδιο ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή».

Νωρίτερα, μερίδα κόσμου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης, επιδεικνύοντας πλήρη έλλειψη σεβασμού στην ιερότητα της τελετής, είχε αποδοκιμάσει τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την άφιξή του στο ναό για την εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.