Ο ΣΥΡΙΖΑ χαλαρώνει στη Βουλή

Ξενοδοχείο για χαλάρωση έχουν κάνει τη Βουλή οι Συριζαίοι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται δεν σηκώνουν την παραμικρή αμφισβήτηση. Στις φωτογραφίες διακρίνεται και ο …βαρύμαγκας του Κοινοβουλίου Παύλος Πολάκης που αναπαύεται μετά το …φύτεμα των δημοσιογράφων, τρία μέτρα κάτω από τη γή.

Πρωταγωνίστρια σε μια από τις φωτογραφίες είναι η Βουλευτής Λάρισας κυρία Βαγενά η οποία φαίνεται να έχει βγάλει δυο καρέκλες στον προαύλιο χώρο της Βουλής, να της έχει ενώσει και να εχει πάρει εναν ωραίο υπνάκο. Καφέ πάντως δίπλα της δεν διακρίναμε.

Στη δεύτερη φαίνεται να έχει βγάλει τα παπούτσια της, θα κουράστηκε φαίνεται από το πέρα-δωθε μέσα στη Βουλή, και να έχει ξαπλώσει σε έναν καναπέ από αυτούς που βρίσκονται στο περιστύλιο, λίγα μέτρα από την ολομέλεια όπου γίνονται οι συνεδριάσεις.

bagena 2

Σε μια άλλη, τρίτη φωτογραφία, την οποία πόσταρε στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατεί να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της επιτροπής στην οποία συμμετέχει καθισμένη απλά στο έδρανο της και για αυτό κατέφυγε ξανά στη λύση της… ένωσης των δύο καρεκλών.

vagena3

Στην ανάρτηση του κ. Χασαπόπουλου απάντησε μέσω Facebook η κυρία Βαγενά επικαλούμενη μεταξύ άλλων και την εικόνα της Μελίνας Μερκούρη που περπατούσε ξυπόλυτη στη υπουργείο Πολιτισμού!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να επιτεθεί κατά του δημοσιογράφου, κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης, αφήνοντας αιχμές για το ήθος του.

 

vagena 4(1)

Στο σημείο αυτό, όμως, εμείς αναρωτιόμαστε. Η κυρία Βαγενά αφού ήταν τόπο πολύ εξαντλημένη απο την επίπονη εργασία της στο Κοινοβούλιο, γιατί δεν πήγε να ξεκουραστεί για κανένα μισάωρο στο γραφείο της που σίγουρα δεν είναι μακριά από τη Βουλή.

Την καλύτερη φωτογραφία πάντως τη φυλάξαμε για το τέλος. Σε αυτή είναι ο “σκληρός” του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Απολαύστε τον σε ολό του το μεγαλείο. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ

polakis-kanapes