Νέος γύρος αμοιβαίων καταγγελιών και αναμέτρησης μεταξύ Αγγελόπουλων και Δ.   Γιαννακόπουλου.

Την αντιπαράθεση με τον Παναθηναϊκό Superfoods μετά τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και την κόντρα προ μιας εβδομάδας, ξανάρχισε ο Ολυμπιακός.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, οι Πειραιώτες έκαναν τοποθέτηση σε ειρωνικό ύφος. Επικαλούμενοι λοιπόν το βίντεο που δημοσίευσαν, φωτογραφίες και το φύλλο αγώνα, τονίζουν ότι δεν ισχύει η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι έβριζε σεκιούριτι και όχι τους διαιτητές στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, το Φύλλο Αγώνα και από τα βίντεο που όλοι μπορούν να δουν, ο κύριος Γιαννακόπουλος ΕΒΡΙΖΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ και ΜΟΥΤΖΩΝΕ τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στο ΣΕΦ. Εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχασε ξαφνικά τον προσανατολισμό του, άλλον ήθελε να μουντζώσει και άλλον μούντζωνε, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές, τους οποίους είχε μπερδέψει με σεκιούριτι και τελικά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, βρέθηκε στην γραμματεία. Πράγματι, «Και οι τυφλοί είδαν».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της εκλαμβάνουν την ευγένεια και την συνεχή προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ώστε η αντιπαλότητα να μείνει αποκλειστικά και μόνο μέσα στο παρκέ ως αδυναμία.

Η γραπτή δήλωση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των περιστατικών που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Επειδή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχουν αντιληφθεί πλήρως το «παραμύθι των καλών παιδιών», ήρθε η ώρα να το καταλάβει και ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα. Μαζί και η Πολιτεία που απαιτείται να επέμβει για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Οι ηθικοί αυτουργοί σε κατά συρροή και κατ’ επανάληψη περιστατικά βίας στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», δεν μπορούν να παριστάνουν τις «αθώες περιστερές» και πολύ περισσότερο τους τιμητές των πάντων. Ως εδώ!

Για όσους, ελάχιστους, κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν ή έχουν επιλεκτική μνήμη, σας παραθέτουμε ορισμένα μόνο από τα «κατορθώματα» του Ολυμπιακού και των χούλιγκάν του επί ημερών διοίκησης του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

29/10/2006 ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 73-74
Σοβαρά επεισόδια. Επίθεση στα δημοσιογραφικά του ΣΕΦ με τραυματισμό τριών δημοσιογράφων από χούλιγκαν του ΟΣΦΠ. Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

1/6/2008: ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 59-57
Σοβαρά επεισόδια. Επίθεση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και διακοπή μιας ώρας, τραυματισμός του διαιτητή Κουκουλεκίδη από ρίψη ενός μπουκαλιού ούζου από χούλιγκαν του ΟΣΦΠ. Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

21/5/2009: ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 67-69
Σοβαρά επεισόδια. Επίθεση με κροτίδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ντου από χούλιγκαν του ΟΣΦΠ στη φυσούνα, επίθεση στα δημοσιογραφικά. Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

6/6/2010: ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 69-76 (διεκόπη)
Σοβαρά επεισόδια. Καθυστερημένη έναρξη του αγώνα κατά 45’. Διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης κροτίδων και αντικειμένων από χούλιγκαν του ΟΣΦΠ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επανέναρξη του αγώνα έπειτα από 70’. Μερική εκκένωση του γηπέδου. Οριστική διακοπή 1’.03’’ πριν τη λήξη στις 01:47 τα ξημερώματα. Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

12/6/2013 ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 72-76 (διεκόπη)
Σοβαρά επεισόδια. Εισβολή και επίθεση χούλιγκαν του ΟΣΦΠ στην αποστολή του Παναθηναϊκού 1’27’’ πριν το τέλος του αγώνα. Τραυματισμός αθλητή του Παναθηναϊκού, του ιατρού και του φροντιστή της ομάδας. Αποτυχημένη προσπάθεια εκκένωσης των εξεδρών. Οριστική διακοπή στις 12:15 μετά τα μεσάνυχτα! Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

16/1/2017 ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 67-77
Σοβαρά επεισόδια. Επίθεση των χούλιγκαν του ΟΣΦΠ στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη φυσούνα κατά την αποχώρησή της από τον αγωνιστικό χώρο. Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

4/6/2017 ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 64-62
Σοβαρά επεισόδια. Επίθεση των χούλιγκαν του ΟΣΦΠ στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη φυσούνα κατά την αποχώρησή της από τον αγωνιστικό χώρο. Τραυματισμός του βοηθού προπονητή της ομάδας μας από ρίψη φωτοβολίδας. Οι Αγγελόπουλοι προφανώς καταδικάζουν

11/6/2017 ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκός 51-66
Σοβαρά επεισόδια. Επίθεση των χούλιγκαν του ΟΣΦΠ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Με 1’ 56’’ για το τέλος της αναμέτρησης, διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης βεγγαλικών, φωτοβολίδων και αντικειμένων κατά της αποστολής του Παναθηναϊκού. Εκκένωση των εξεδρών. Επίθεση και τραυματισμός δημοσιογράφου και δύο φωτορεπόρτερ από χούλιγκαν του ΟΣΦΠ. Οι Αγγελόπουλοι, προφανώς, καταδικάζουν

Τα παραπάνω είναι μόνο ορισμένα από τα περιστατικά της Μαύρης Βίβλου που γράφονται με συνέπεια και συνέχεια το διάστημα που διοικούν την ΚΑΕ ΟΣΦΠ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Αντί μάλιστα να ζητούν συλλήψεις θα ήταν πιο χρήσιμο να ευχαριστήσουν προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θέση του τη στιγμή των επεισοδίων από τους φιλάθλους που είχαν τοποθετήσει πέριξ του αγωνιστικού χώρου οι «ερυθρόλευκοι». Μαζί τους οι δήθεν υπάλληλοι εταιρίας security, οι οποίοι είχαν επωμιστεί το δύσκολο, ομολογουμένως, έργο της ομάδας κρούσης και τραμπουκισμών.

Όπως φυσικά, αντί να γράφουν πύρινες ανακοινώσεις θα ήταν επίσης πιο χρήσιμο να αποστείλουν ευχαριστήρια επιστολή στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Παρά το σκηνικό κόλασης το οποίο είχε στηθεί από επίσημους και ανεπίσημους χούλιγκαν, η ομάδα μας επέστρεψε στο παρκέ για να ολοκληρωθεί ο 5ος τελικός και να μην τριτώσει το κακό για τον ΟΣΦΠ και τη διοίκηση του, με οριστική διακοπή ενός ακόμη τελικού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα παραμείνει σταθερή στην πάγια αρχή της, οι αγώνες να δίνονται και να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα, ενώ θα συνεχίσει στον μοναχικό (όπως αποδεικνύεται) δρόμο για την καταπολέμηση της βίας στην πράξη και όχι στα λόγια. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας με την διοίκηση του ΟΣΦΠ και οι φετινοί τελικοί ήταν μία ακόμη απόδειξη.

Θα συμφωνήσουμε μάλιστα στο ότι: «κατά τις τελευταίες δύο ημέρες και με αφορμή τα επεισόδια των πέμπτου τελικού του Πρωταθλήματος, γίναμε μάρτυρες μίας ιταμής προσπάθειας εξομοίωσης ανόμοιων καταστάσεων και συμπεριφορών, δημόσιας απόδοσης ευθυνών και απαξίωσης του πανθομολογούμενα υγιέστερου τμήματος του Ελληνικού αθλητισμού». Όντως Διότι είναι πραγματικά ιταμή η προσπάθεια να εξομοιώσεις όσους πολεμούν τη βία με πράξεις, με εκείνους που το κάνουν στα λόγια και πάντα κατόπιν εορτής

Μήπως να κοιταχθούν στον καθρέφτη τους όταν ζητούν συλλήψεις;

«Πράγματι και οι τυφλοί είδαν» η απάντηση των Αγγελόπουλων

Ο Ολυμπιακός απάντησε στην ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και παραθέτοντας το φύλλο αγώνα, βίντεο και φωτογραφίες από τον 5ο τελικό, τον κατηγορούν ότι έβριζε, απειλούσε και μούτζωνε τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού:

«Όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, το Φύλλο Αγώνα και από τα βίντεο που όλοι μπορούν να δουν, ο κύριος Γιαννακόπουλος ΕΒΡΙΖΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ και ΜΟΥΤΖΩΝΕ τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στο ΣΕΦ.

Εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχασε ξαφνικά τον προσανατολισμό του, άλλον ήθελε να μουντζώσει και άλλον μούντζωνε, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές, τους οποίους είχε μπερδέψει με σεκιούριτι και τελικά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, βρέθηκε στην γραμματεία. Πράγματι, «Και οι τυφλοί είδαν»!