ΝΔ: Απόλυτη καταστροφή το δημοψήφισμα- Είμαστε έτοιμοι για εκλογές!

Επιβεβαιώνουν πηγές της ΝΔ το δημοσίευμα του db8.gr ότι σε περίπτωση δημοψηφίσματος το κόμμα της ΝΔ όχι μόνο θα απέχει αλλά και θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μέτωπο στο χώρο της αντιπολίτευσης με τα λοιπά κόμματα.

«Εμείς δεν θα συναινέσουμε στα καταστροφικά και τυχοδιωκτικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα», μας επισήμανε ανώτατη πηγή της ΝΔ που τυγχάνει να έχει θητεύσει σε υψηλά κυβερνητικά αξιώματα.

Παράλληλα πηγές της ΝΔ διέρρεαν τα εξής:
«Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα, εκλογές ή δημοψήφισμα. Την προοπτική της οικουμενικής την έχει πυροβολήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που συνεχώς παράγει εντάσεις. Επίσης, τώρα που η χώρα χρειάζεται γρήγορες λύσεις δεν έχει την πολυτέλεια χρόνου μιας οικουμενικής.

Υπάρχει το σενάριο της συνθηκολόγησης και αυτό της ρήξης. Στη δεύτερη περίπτωση τόσο οι εκλογές όσο και το δημοψήφισμα είναι ενδεχόμενα. Το δημοψήφισμα θα ήταν η απόλυτη καταστροφή».

Στη ΝΔ εκτιμούν ότι ο κ. Τσίπρας θα δράσει εκβιαστικά έχοντας ως όπλο του ότι οι εταίροι μας δεν θα θελήσουν να υπάρξει ένα Grexit, πριν από το δημοψήφισμα των Βρετανών για το Brexit. Μόνο που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι στην Ευρώπη όλο και περισσότερο αγανακτούν με τη στάση της Ελλάδος και θεωρούν ότι ένα Grexit και η οικονομική ασφυξία της Ελλάδος που θα επακολουθήσει ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά και… διδακτικά για τις λοιπές χώρες.