Κεγκέρογλου: Εμείς τον Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο στον Μπεγλίτη- Είναι μπίτ άχρηστος

Για ανίκανους ανθρώπους και στην Κυβέρνηση και στην Πολιτική Προστασία και στην Περιφέρεια, έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Οξύτατος ήταν όταν αναφέρθηκε στον παραιτηθέντα υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, που ώς γνωστόν πήγε στον Σύριζα εκ μεταγραφής από το Πασόκ και υπηρέτησε σε ουκ ολίγες θέσεις σε γραφεία υπουργών του Πασόκ.

«Εμείς τον Νίκο Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι μπιτ άχρηστος», ανάφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στην κριτική ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Με σκληρές εκφράσεις αναφέρθηκε- μιλώντας στον 104,6- και στον ρόλο της περιφέρειας, αλλά και του πρώην γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.

«Οι άνθρωποι της Περιφέρειας είναι άχρηστοι, δεν μπορούν να βάλουν την μια πέτρα πάνω στην άλλη. Μπιτ άχρηστος είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε, «ο κ. Τσίπρας, έχει τεράστιες ευθύνες γιατί σε όλους τους τομείς έχει επιλέξει οσφυοκάμπτες, ανθρώπους που έγλειφαν. Που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν καταδότες και δεν έχουν επιλεχθεί με βάση τις δυνατότητές τους, αλλά επειδή υποστηρίζουν την κυβέρνηση»