Η Παρί γειώνει τους “μνηστήρες” του Εμπαπέ με νέο, κολοσσιαίο συμβόλαιο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι “βασιλιάς” στο Παρίσι, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν στα 20 του, του έχει προσφέρει ένα σούπερ συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2023 και ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 20,7 εκατ. ευρώ το χρόνο.

 

Συμπεριλαμβανομένης της εφορίας στη Γαλλία, ο Εμπαπέ βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 10.000.000 ευρώ ανά έτος συνεργασίας με το κλαμπ του Τόμας Τούχελ. Καθόλου άσχημα τα χρήματα που λαμβάνει ο νεαρός, αλλά… επικίνδυνα, καθώς μπορεί να τα “χτυπήσει” εύκολα μία εκ των μεγάλων και πλούσιων ομάδων της Ευρώπης.

 

Στην Παρί, λοιπόν, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σκοπεύουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για νέο, αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο σε χρήματα και διάρκεια.

 

Το έγκυρο “RMC Sport” σημειώνει ότι ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ενδιαφέρει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και γι’ αυτό ο ομόλογός του στην Παρί, Νάσερ Ελ Κελαϊφί θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να υπάρξει νέα συμφωνία που θα γειώσει τους “μνηστήρες” του Εμπαπέ για αρκετά χρόνια.

SHARE