Έτσι θα επανιδρυθεί η ΟΝΝΕΔ- Επιστολή του προέδρου της Διοικούσας για τους νέους συνέδρους

Πηγή:rigillis18.blogspot.gr

Ηλεκτρονική επιστολή σε παλιά και νέα μέλη της ΟΝΝΕΔ έστειλε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της νεολαίας της ΝΔ Νίκος Σωτηρόπουλος και τους ενημερώνει για τη διαδικασία επανίδρυσης της Οργάνωσης.

Ο κ. Σωτηρόπουλος επισημαίνει ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ανοίξει ξανά το Εθνικό Μητρώο μελών για όσους επιθυμούν να εγγραφούν και δίνει διευκρινίσεις για τον τρόπο μέσω του οποίου θα επιλεγούν οι σύνεδροι στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που θα διεξαχθεί από 14-16 Οκτωβρίου 2016.
Η επιστολή του κ. Σωτηρόπουλου έχει ως εξής:

οννεδ

«Αγαπητά μέλη,
Αγαπητοί φίλοι,
Η ΟΝΝΕΔ γυρίζει σελίδα και προχωρεί στο Συνέδριο Επανίδρυσής της που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Οκτωβρίου 2016. Εκεί, οι ίδιοι οι ΟΝΝΕΔίτες και οι ΟΝΝΕΔίτισσες, παλιά και νέα μέλη, θα αποφασίσουν για τις αλλαγές ώστε η Οργάνωσή μας να γίνει πιο σύγχρονη και πιο εξωστρεφής, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη από τις 20 Ιουλίου, ξεκίνησε η ηλεκτρονική διαβούλευση στο www.onned.gr/diavoulefsi . Όλοι οι χρήστες μπορούν να συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους και να στείλουν άρθρα τους προς δημοσίευση.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα ανοίξει ξανά το Εθνικό Μητρώο Μελών σε ιστοσελίδα της Οργάνωσης, ώστε όσοι νέοι και νέες επιθυμούν, να εγγράφονται ηλεκτρονικώς στην ΟΝΝΕΔ. Οι παλιές εγγραφές εξακολουθούν να ισχύουν. Το ίδιο διάστημα και στην ιδία ιστοσελίδα, κάθε μέλος θα μπορεί είτε να θέσει υποψηφιότητα για σύνεδρος είτε με τη μία και μοναδική ηλεκτρονική του υπογραφή να υποδείξει κάποιον άλλον για σύνεδρο. Κάθε υποψήφιος που συγκεντρώνει 30 μοναδικές υπογραφές μελών, θα αναδεικνύεται σύνεδρος. Οι ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις αναφέρονται στις συνημμένες αποφάσεις και θα αποσαφηνιστούν περαιτέρω με σχετική εγκύκλιο το επόμενο διάστημα.

Προχωράμε μαζί για να χτίσουμε μια νέα ΟΝΝΕΔ, που θα λειτουργεί πιο δημοκρατικά, πιο ανοικτά, πιο αποτελεσματικά. Μαζί με τα ήδη υπάρχοντα μέλη μας, που έχουν δώσει σκληρούς αγώνες στα χρόνια της κρίσης, καλούμε κάθε νέο και νέα να συστρατευθεί σε αυτήν την προσπάθεια απέναντι στον αυταρχικό εθνολαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ισοπέδωση της εκπαίδευσης, τη διόγκωση της ανεργίας και της μετανάστευσης. Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στη φιλελεύθερη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την ελεύθερη οικονομία, να βγουν μπροστά.

Με εκτίμηση,
Για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ
Νίκος Σωτηρόπουλος- Συντονιστής»

Χρονοδιάγραμμα δράσεων εν όψει του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ
Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ: Σύστημα Ανάδειξης Συνέδρων / Βασικές  Αρχές

Η Διοικούσα Επιτροπή

φωτο2

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου 2016, η διαδικασία επανίδρυσης της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας και ορίζεται επταμελής Διοικούσα Επιτροπή την οποία απαρτίζουν οι:
1) Νίκος Σωτηρόπουλος (Συντονιστής)
2) Κατερίνα Οικονόμου
3) Γιάννης Δελακουρίδης
4) Βασίλης Τσιατσιάμης
5) Πάρης Σκιαδόπουλος
6) Άκης Θεοχάρης
7) Δήμητρα Λυγούρα