Ερυθρόλευκη η «χρυσή γενιά» μέχρι το 2021!

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε των Ρέτσου, Ανδρούτσου, Μανθάτη, Νικολάου αποδεικνύοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη των πρωταθλητών στα Ελληνόπουλα.
Παίκτες του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2021 θα παραμείνουν οι Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος και Νικολάου καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που αναδείχθηκαν μέσα από τις ερυθρόλευκες ακαδημίες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2021, απολαμβάνοντας την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας και την πίστη στο ταλέντο τους.

Μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, ο διευθύνων σύμβουλος της «Θρύλος Α.Ε.» Γιώργος Παύλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, επισημαίνοντας παράλληλα την πίστη του στη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, αλλά και την εξέλιξη που μπορούν να παρουσιάσουν ακόμη!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα.

Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας» σχολίασε σχετικά.