Επιτρέπεται η βρώση γυναικών στη Σαουδική Αραβία

Μέχρι πρότινος στη Σαουδική Αραβία, οι άντρες μπορούσαν να βασανίζουν, να λιθοβολούν και να σκοτώνουν τις γυναίκες τους κατά βούληση. Τώρα πια μπορούν και να τις φάνε, αρκεί να είναι πολύ πεινασμένοι.

Ένας μουφτής είναι ο άνθρωπος που άναψε το πράσινο φως στον κανιβαλισμό, αφού έβγαλε νόμο splatter που προστατεύει τους άνδρες που θα φάνε τις γυναίκες τους, αλλά μόνο σε περίπτωση που είναι πολύ πεινασμένοι.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο Abdul Aziz bin Abdullah, ηγέτης του κράτους έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την απόφαση. Ενώ, η διεθνής κοινότητα εκφράζει την ανησυχία της για τον νέο αυτό νόμο, καθώς φοβούνται ότι εκτός από τους δημόσιους λιθοβολισμούς και τις αναίτιες δολοφονίες που αποτελούν την οδυνηρή πραγματικότητα για τις γυναίκες, σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες ακόμη πιο φρικαλέων περιστατικών.

Μετά τις αντιδράσεις, ο κληρικός της Σαουδικής Αραβίας διέψευσε ότι εξέδωσε Φετφά, που επιτρέπει στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους σε περίπτωση “εξαιρετικής πείνας”, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έμεινε στη συζήτηση και πως δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Ας ελπίσουμε πως το όλο θέμα θα μείνει στη συζήτηση…