«Έχω τα ρούχα της κάτω από το μαξιλάρι»: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Η οικογένεια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο, αδυνατεί να πιστέψει πως το άδικο τέλος της νεαρής.

 

Η μητέρα της αποφάσισε να μην πειράξει τίποτα από το δωμάτιό της, από τη μέρα που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.

 

«Πήρα μερικά ρούχα της και τα ‘χω βάλει κάτω από το μαξιλάρι και το φανελάκι ακόμα που φορούσε στο κρεβάτι το έχω κάτω από το μαξιλάρι για να μυρίζω το άρωμά της» λέει στο Star.

 

«Είναι ένα Πάσχα που θα έχουμε τον Γολγοθά μας χωρίς να έχουμε την Ανάσταση» λέει ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης.

 

«Τράβηξε κι εκείνη τον δικό της Γολγοθά έναν χρόνο από κάποιες ψυχολογικές πιέσεις κι όχι μόνο… Είχαν πιθανόν κάποιο δόλωμα πιθανόν μέσα από το Πανεπιστήμιο που αυτά τα άτομα προσέγγιζαν τέτοια κοριτσόπουλα, κυρίως φοιτητριούλες που τις έβλεπαν αγαθές, απονήρευτες, άδολες και μετά αφού τα έπιαναν στα δίχτυα τους τα έριχναν για να προσεγγίσουν κι άλλα κοριτσόπουλα. Αυτό υποψιάζομαι ότι γινόταν χρόνια όχι τώρα. Εκτός από τους δολοφόνους της υπάρχουν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται σε τέτοιες δράσεις βιασμών κι εκβιασμών». Ενώ συνεχίζει: «Όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν σκοτώσει μια κοπελίτσα δύο μέτρα σαν τα κρύα τα νερά και μετά από λίγες ώρες συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα… αυτοί οι άνθρωποι τι να έχουν μέσα τους; Δεν είναι άνθρωποι!» καταγγέλλει στην κάμερα του Star ο πατέρας της.

SHARE