Αποκάλυψη – σοκ: Ήθελαν όμηρο τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη!

Θρίλερ με την υπόθεση της άγριας επίθεσης δύο ένοπλων ληστών σε βάρος του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη – Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία – Οι αδίστακτοι δράστες που πυροβόλησαν τον επιχειρηματία ήθελαν να κρατήσουν όμηρο τον ίδιο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του – Συγκλονίζει η σύζυγός του – H μάχη που έδωσε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης με τους κακοποιούς.

Νέες αποκαλύψεις για την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο

Υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις από την Ελληνική Αστυνομία, πως οι δύο αδίστακτοι δράστες ήθελαν να κρατήσουν όμηρο τον ίδιο ή κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονταν την ώρα της άγριας επίθεσης στο σπίτι, προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού είχαν χρήματα και κοσμήματα, αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Η πρώτη έρευνα των ληστών για κλοπιμαία είχε αποβεί άκαρπη. Έφθασαν μέχρι το υπνοδωμάτιο του 1ου ορόφου της μονοκατοικίας. Ο 52χρονος επιχειρηματίας είχε αντιληφθεί την ξένη παρουσία στο σπίτι του και σηκώθηκε να δει τι συνέβαινε. Αρχικά απειλήθηκε με λοστό, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να έρθει σε συμπλοκή με τους ληστές. Ο δεύτερος δράστης υπό το φόβο σύλληψής τους, τον πυροβόλησε τρεις φορές στην πλάτη με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη ήπατος, αιμορραγία στο θώρακα, τραύμα στον πνεύμονα, άλλα τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια.