10 Χρόνια Athens Xclusive Designers Week

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, έκλεισε φέτος 10 χρόνια ζωής. Οι επιδείξεις έγιναν στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία σχεδιαστών, ηθοποιών, φίλων της μόδας, στυλιστών και δημοσιογράφων.

Η AXDW άνοιξε με τις επιδείξεις των σχεδιαστών Nassos Notsikas, Ocean Blue by Marcia Thrasyvoulou, Rita Pateroni, Kathy Heyndels και Vlassi Holeva, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και την επόμενη μέρα παρουσιάστηκαν οι συλλογές των LAK Lakis Gavalas,Tassos Mitropoulos, Vassilis Zoulias, Dimitrios Ordoulidis, ICHI, The Artians και Olga Karaververi.

Η AXDW έκλεισε την Κυριακή με τις επιδείξεις και τις βραβεύσεις των νέων σχεδιαστών.

Ξεχωρίσαμε τις επιδείξεις μόδας της Kathy Heyndels και του Vassilis Zoulias για τα υπέροχα και εξαιρετικά καλοραμμένα ρούχα. Η Kathy Heyndels παρουσίασε μία συλλογή όπου κυριαρχούσε η δαντέλα και ανέβασε στην πασαρέλα τους Μαρία Κορινθίου, Κώστα Σόμερ και Νίκο Αναδιώτη. Ο Vassilis Zoulias παρουσίασε μία συλλογή εμπνευσμένη από την Fiona von Thyssen με υπέρκομψα cocktail φορέματα και βραδινές τουαλέτες. Την επίδειξη έκλεισαν η Fiona von Thyssen και η Βίκυ Καγιά.

Είδαμε τους Τατιάνα Μπλάτνικ, Γιάννη Αϊβάζη, Μπέτυ Μαγγίρα, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, Βάνα Μπάρμπα, Αθηνά Οικονομάκου, Μάκη Τσέλιο.

 

Γράφει η Αγγελική Γρατσία