Αλαλούμ: Ο Σπίρτζης καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας

Σφάζονται στην κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας παρακολουθεί ως θεατής!

Ο κ. Σπίρτζης αφού εγκατέλειψε τα κλάματα για τις αποκρατικοποιήσεις βάλει πλέον ευθέως και καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στ. Πιτσιόρλα ότι με τις αποφάσεις του δεν διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον.
Η ΝΔ με ανακοίνωσή της εμμέσως θέτει θέμα απομάκρυνσης των εμπλεκομένων στην διαμάχη.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι «δεν διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον, δεν το νοιάζει πόσο θα πουλήσει τη δημόσια περιουσία, το μόνο που το νοιάζει είναι να πουλήσει».
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει:
«Ο κυβερνητικός θίασος συνέχισε και σήμερα την παράστασή του.

Ο κ. Σπίρτζης, επιλογή του πρωθυπουργού, καταγγέλλει τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα, επίσης επιλογή του πρωθυπουργού, για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Και οι δύο παραμένουν στη θέση τους!

Ένα είναι βέβαιο: ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει την αξιοπιστία να φέρει εις πέρας τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία».

Πάντως είναι παράδοξο την ώρα που ο κ. Πιτσιόρλας ως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ συμμετέχει στην επίσημη ελληνική αποστολή στην Κίνα με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, να δέχεται επίθεση από έναν υπουργό της κυβέρνησης την οποία και ο ίδιος υπηρετεί.
Η λογική λέει ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να καλέσει τον κ. Σπίρτζη να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, διαφορετικά θα πρέπει να τον στείλει σπίτι του.
Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών είπε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα στον Αύγουστο. Θέλουμε το Φθινόπωρο να υπάρχει νέο τοπίο στην ελληνική τηλεόραση»,τόνισε ο υπουργός Μεταφορών.
«Πάμε να φέρουμε τη νομιμότητα και να βαθύνουμε τη δημοκρατία στη χώρα», είπε ο κ. Σπίρτζης, ξεκαθαρίζοντας ότι «το Κοινοβούλιο και όχι ο κ. Παππάς, πήρε την απόφαση για τα τέσσερα κανάλια».
Σε ό,τι αφορά την επιστολή της Κομισιόν αναφέρθηκε σε «καταγγελία και λόμπινγκ στις Βρυξέλλες», σημειώνοντας πάντως, πως η Επιτροπή «κάνει άριστα τη δουλειά της».