Νικολόπουλος:Ο κ. Γιούνκερ δεν μπορεί να μιλάει για άκρα, γιατί ο ίδιος και η πολιτική που στηρίζει θρέφουν τα άκρα

 

«Ασέβεια προς την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, μαζί με έλλειμμα γνώσης και συναίσθησης για το ποιόν και την προϊστορία του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του Ζαν Κλον Γιούνκερ περί δήθεν ακροδεξιού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε ο Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας σε δημοσιογράφους τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ε.Ε από τις Βρυξέλλες.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόε

δρος

του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος πρόσθεσε ακόμα ότι στο εσωτερικό της χώρας να υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις και ποικίλες ιδεολογικές αποχρώσεις όμως αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν ξένο να τοποθετεί στα δικά του μέτρα τους Έλληνες πολιτικούς και ιδιαίτερα εκείνους, που αποδεδειγμένα έχουν υπηρετήσει τη δημοκρατία και το όραμα της Ευρώπης των Λαών.

«Αντί ο κ. Γιούνκερ να παριστάνει τον ανθύπατο κ

αι να τσουβαλιάζει ανθρώπους και ιδέες, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσει τον ρόλο του για να αναδείξει τις αποικιακιοκρατικές συμπεριφορές ευρωπαϊκών κρατών που μεταψυχροπολεμικά χρησιμοποίησαν τις δωροδοκίες ως το κύριο μέσο επιρροής και υπονόμευσης της εθνικής κυριαρχίας άλλων κρατών, αλλοιώνοντας συνειδήσεις και πολιτικές διαδικασίες ξεδιάντροπα» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας ότι «με το να ασχολείται ένας Λουξεμβούργιος πολιτικός των… λουξ καταθέσεων με το ποιους επιλέγει ο κάθε λαός να τον κυβερνήσουν, δείχνει ακριβώς πόσο… δημοκράτης είναι ο ίδιος».

«Ο κ. Γιούνκερ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών των μνημονίων και της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας. Και οι δικές του ευθύνες, όπως και πο

λλών άλλων, δεν παραγράφονται. Ας κοιτάξει λοιπόν τριγύρω του για να δει που οδηγούν την Ευρώπη οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υποστηρίζει και ας καταλάβει πως ο ίδιος και η συνομοταξία του θρέφουν τα άκρα, τα οποία όμως στην Ελλάδα δεν μπορούν να ριζώσουν εύκολα γιατί αυτός ο τόπος έχυσε πολύ αίμα ενάντια σε κάθε μορφή δικτατορίας και ολοκληρωτισμού. Όποιος δεν χαρίζει την Μακεδονία σε Σλάβους και Αλβανούς, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου στον Σουλτάνο, δεν είναι ακροδεξιός. Πατριώτης είναι…» κατέληξε ο Νίκος Νικολόπουλος.

 

Δήλωση On camera: H ακροδεξιά είναι στην γειτονιά σας κ.Γιούνκερ και την εκτρέφει

η πολιτική σας

 

 

SHARE