Η DEGIRO επεκτείνει τη συνεργασία της με τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο

H διαδικτυακή ολλανδική χρηματιστηριακή DEGIRO έχει αυξήσει τη φήμη της απέναντι στο επενδυτικό κοινό όσο και στις αγορές. Η εταιρεία, η οποία κατέχει κατά μέσο όρο ποσοστά προμηθειών 84% χαμηλότερα* από τα αντίστοιχα των ανταγωνιστών της στην Ελλάδα, συνεργάζεται με ορισμένες από τις κορυφαίες αγορές στον κόσμο.

Πέρυσι, η DEGIRO συμμετείχε σε μια σύμπραξη γνώσεως με τα δύο μεγαλύτερα γερμανικά χρηματιστήρια, αυτό της Börse Frankfurt και του Xetra, η οποία στοχεύει στην παράδοση των εκπαιδευτικών πόρων του χρηματιστηρίου απευθείας στους ιδιώτες πελάτες της εταιρίας. Μετά από λίγους μήνες αργότερα, η DEGIRO συνεργάστηκε με τον Όμιλο Chicago Mercantile Exchange (CME), την κορυφαία αγορά παραγώγων στον κόσμο. Εκτός από την πρόσβαση των πελατών σε σημαντικά δικαιώματα προαίρεσης και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, όπως το E-mini Nasdaq 100 και το S & P 500, οι πελάτες μπορούν επίσης να λαμβάνουν προσαρμοσμένα προϊόντα άμεσα από το χρηματιστήριο. Η κίνηση είχε ως στόχο να μεταβιβάσει την ευρεία προσφορά πληροφοριών από αυτά τα χρηματιστήρια απευθείας στους μικροεπενδυτές.

Ο εκπρόσωπος της DEGIRO, Martijn Rehling, δήλωσε σχετικά με τις συνεργασίες αυτές: “Αυτή η κίνηση ταιριάζει απόλυτα με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας. Ως μία από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη, θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να κάνουμε περισσότερα όσον αφορά την εκπαίδευση. Αναμένουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω βήματα προς το στόχο αυτό στο μέλλον. ”

Αυτές οι κινήσεις προστίθενται στην ήδη μακροχρόνια συνεργασία της επιχείρησης με το χρηματιστήριο του Euronext. Όταν η DEGIRO άρχισε να πρωτοεμφανίζεται ως κυρίαρχη χρηματιστηριακή στην πατρίδα της στην Ολλανδία, η DEGIRO συνεργάστηκε με το χρηματιστήριο Euronext, μια από τις 10 καλύτερες παγκόσμιες αγορές αναφορικά με τον όγκο συναλλαγών. Από το 2014, η DEGIRO έχει παράσχει άμεση επικοινωνία σε μικροεπενδυτές για λογαριασμό του χρηματιστηρίου. Τα ενδιαφερόμενα μέρη που επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου συνδέονται με το προσωπικό της DEGIRO για άμεση βοήθεια.

Το μοντέλο επιτυχίας της DEGIRO προέρχεται από τη μοναδική της ικανότητα να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές προμήθειες συναλλαγών, πέραν της σύνδεσης πελατών σε πάνω από 60 χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρηση επεκτείνει συνεχώς την προσφορά της και σχεδιάζει να προσφέρει περισσότερο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα της. Με βάση αυτές τις εταιρικές σχέσεις, μαζί με τις αναμενόμενες στο μέλλον, η DEGIRO δεν είναι μόνο μία από τις 5 κορυφαίες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές, αλλά ένας από τους παγκόσμιους γίγαντες της online χρηματιστηριακής συναλλαγής

SHARE