Η Apple ανακοινώνει ότι το 29ο WWDC θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι το 29ο WWDC, το συνέδριο για developers της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4-8 Ιουνίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του WWDC (developer.apple.com/wwdc/register/). Στο περυσινό WWDC η Apple είχε αποκαλύψει τα iOS 11 και WatchOS 4, δύο νέα iPad Pro tablets, το έξυπνο ηχείο Home Pod καθώς επίσης και νέες λειτουργίες για την ψηφιακή βοηθό Siri.

Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και με τη φετινή διοργάνωση καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν το iOS 12 και ενδεχομένως νέα μοντέλα iPad Pro με κύριο χαρακτηριστικό τις edge-to-edge display, την TrueDepth κάμερα και τη λειτουργία Face ID. Ενδέχεται δηλαδή να δούμε τα χαρακτηριστικά του iPhone X να μεταφέρονται στην οικογένεια iPad Pro.

Επιπλέον, ενδέχεται να παρουσιαστεί μία νέα έκδοση του Apple iPhone SE, με οθόνη διαγωνίου 4,2 ιντσών και τον επεξεργαστή A10 Fusion στο εσωτερικό. Η συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής αναμένεται να εξοπλιστεί με 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 32GB και 128GB και νέας γενιάς αισθητήρα Touch ID.

SHARE