Αβέβαιο παραμένει το μέλλον στο MEGA. Ανησυχία από τους εργαζόμενους

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για κλείσιμο στο mega, ωστόσο το μεγάλο κανάλι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το λουκέτο, αν οι μεγαλομέτοχοι δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο και λεπτό σημείο βρίσκονται οι εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του MEGA Channel, καθώς αυτές τις ώρες είναι σε εξέλιξη η ύστατη διαπραγμάτευση για τη διάσωση του καναλιού.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Πεφάνης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής ενημέρωσε το ΔΣ για το πώς έχει η κατάσταση, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και πως πρέπει όλοι να δεσμευτούν στις τράπεζες με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Η πλευρά Βαρδινογιάννη εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ενώ πρόθυμες να συνεισφέρον εμφανίσθηκαν μόνο οι πλευρές Μπόμπολα και Ψυχάρη

Στο επόμενο 48ωρο πρέπει να έχουν βρεθεί 22,5 εκατ. ευρώ για να πληρωθεί μέρος των χρεών του καναλιού προς τις τράπεζες. Μέχρι στιγμής η πλευρά Ψυχάρη βάζει 5 εκατ. ευρώ και η πλευρά Μπόμπολα 7,5.

Πολύ πιθανόν στο επόμενο 48ωρο να συγκεντρωθούν και τα υπόλοιπα 10 εκατ.
Οι τράπεζες πάντως δείχνουν ανοχή αφού όσο το κανάλι μένει ανοικτό τόσο οι πιθανότητες να εισπράξουν τα χρήματά τους είναι ζωντανές.

Προς το παρόν τίποτε δεν έχει κριθεί, ενώ έκδηλη είναι η αγωνία των εργαζομένων.
Να σημειώσουμε ότι στο κανάλι εργάζονται 500 άτομα.
Και φυσικά στους δημοσιογραφικούς κύκλους κυρίαρχο είναι το ερώτημα, αν τελικά το Mega δεν σωθεί, τι θα γίνει με τον ΔΟΛ και τον ΠΗΓΑΣΟ που είναι μέτοχοι στην εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ που είναι ιδιοκτήτρια του MEGA