Το “φιδάκι” επιστρέφει

Αρκετοί ίσως ξέρετε το παιχνίδι Slither.io. Δεν είναι εντελώς καινούριο, γίνεται όμως όλο και περισσότερο δημοφιλές, κάτι που είναι βέβαια απολύτως λογικό, αφού βασίζεται σε μια παλιά, εξαιρετικά επιτυχημένη συνταγή.

Βλέπετε, το Slither.io είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή του γνωστού Snake (ή, αν θέλετε, «φιδάκι»), που πολλοί γνωρίσαμε από τις παλαιότερες συσκευές της Nokia, αλλά και από εκδόσεις του για PC, ή οικιακούς υπολογιστές.

Το Slither.io συνδυάζει το απλό και εθιστικό gameplay του κλασικού Snake, εισάγοντας ωστόσο νέα στοιχεία, όπως υποστήριξη multiplayer, βελτιωμένο χειρισμό μέσω αφής και δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης του «σκουληκιού» σας.

Η εφαρμογή έχει κατέβει περίπου 68 εκατομμύρια φορές σε φορητές συσκευές, ενώ περίπου 69 εκατομμύρια παίκτες χρησιμοποιούν την βασισμένη στο Web εκδοχή της καθημερινά.

Αν θέλετε να δοκιμάστε κι εσείς το Slither.io, μπορείτε να το βρείτε στα iTunes και Google Play, ή να παίξετε από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο σας browser, από εδώ.