Της Αριστεράς το… κάγκελο!!! – Σιδερόφραχτη και πάλι η Βουλή!

Καταρρέουν ο ένας μύθος μετά τον άλλον για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Πρόκειται για την κυβέρνηση της αριστεροδεξιάς συμμαχίας η οποία ένα από τα συνθήματα που χρησιμοποίησε κατά των προκατόχων της ήταν και ότι εμποδίζει την ελεύθερη πρόσβαση του λαού στη Βουλή.
Έτσι μια από τις πρώτες αποφάσεις της λαοφιλούς κυβέρνησης Τσίπρα ήταν να ξηλώσει τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Σρατιώτου και τα οποία ήταν ντροπή για τη δημοκρατική αντίληψη των κυβερνώντων.

Τώρα βέβαια που η λαοφιλής κυβέρνηση της Αριστεράς λαμβάνει περισσότερα μέτρα και από εκείνα που της ζήτησαν οι δανειστές, όπως παραδέχθηκε στην επιστολή του προς το Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η «ντροπή» επανέρχεται, μιας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν νιώθει καθόλου ασφαλής από την… αγάπη του κόσμου.
Μια δόση αυτής της «αγάπης» πήραν άλλωστε όσα στελέχη της τόλμησαν να ξεμυτίσουν πασχαλιάτικα σε δημόσιους χώρους, αλλά και την Παρασκευή το βράδυ όταν με καταδρομική επίθεση το ΠΑΜΕ περικύκλωσε το Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά από όλα αυτά, σήμερα που συζητείται το «Ασφαληστρικό» νομοσχέδιο στη Βουλή, όπως το χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, η κυβέρνηση αποφάσισε να προστατεύσει εαυτόν και επανέφερε τα κάγκελα στη Βουλή. Προχώρησε όμως κι ένα βήμα περισσότερο από ό,τι οι προκάτοχοί της. Με ανακοίνωση της Αστυνομίας απαγορεύθηκε ακόμα και η είσοδος στον Εθνικό Κήπο, ο οποίος περιβάλει τη Βουλή.
Έτσι λοιπόν δεν φτάνουν να νέα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ηρώδου Αττικού, αλλά σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε έξω από τον Εθνικό Κήπο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».
Μιλάμε για μεγάλο… πανικό!!!
Άντε μιας κι απόκτήσε κι αυτή η κυβέρνηση κάγκελα το μόνο που λείπει είναι η Ζωή με τη Ραχήλ καβάλα στα κάγκελα να φωνάζουν “βοήθεια”!!!

SHARE