Τα συλλυπητήρια του αθλητικού κόσμου για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Ελλάδα πενθεί για την μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση δύο τρένων με πολλούς νεκρούς και τραυματίες και ο κόσμος του αθλητισμού στέλνει τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση της στις οικογένειες που θρηνούν.

Τα συλλυπητήριά της για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει την βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους οικείους τους. #OlympiacosBC”

 

Τη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και τις πιο θερμές ευχές για ανάρρωση των τραυματιών», αναφέρει η ανάρτηση του «τριφυλλιού».

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκόςεξέφρασε την οδύνη και τη στήριξη του στους συγγενείς των θυμάτων αλλά και των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες»

 

Τα συλλυπητήριά της προς τους οικείους των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών, εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, για τους τραυματίες, για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚεξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι για τις νέες άδικες απώλειες σε ένα «καταραμένο» μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια…»

SHARE