Σύλληψη 39χρονου γιατρού για ασέλγεια στην κόρη του

«Χιονοστιβάδα» παίρνουν τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από συγγενικά τους πρόσωπα. Τελευταία περιστατικό ο 39χρονος γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την 4χρονη κόρη του.

Ο γιατρός συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της. Ο 39χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Σε βάρος του κατηγορουμένου σχηματίσθηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης κατασχέθηκαν επίσης και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.