Κατρουγκαλαϊζέισον: Ο καλλιτέχνης Catrou – Gallo οι Red Hot Chili Peppers και το PASOK!!!

Όταν σας λέμε ότι ο άνθρωπος είναι φαινόμενο και δεν “παίζεται” με τίποτα να μας πιστεύετε.

Ο λόγος βέβαια για τον ένα και μοναδικό Κατρούγκαλο ή γαλλιστί Catrou – Gallo ο οποίος αφού έκανε ένα ποιητικό περίπατο ανάμεσα σε Παλαμά και Βάρναλη, μας πήγε σε ροκ καταστάσεις…

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος περίπου τα μεσάνυχτα από το βήμα της Βουλής, «έμπλεξε» τους Red Hot Cili Peppers, και το γνωστό τραγούδι τους Californication, με το… ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, αποδεικνύοντας πως έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και θέλοντας να πικάρει το ΠΑΣΟΚ και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα από τα διασημότερα τραγούδια των Red Hot Chili Peppers! Ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λογοπαίγνιο το Californication με τον όρο “pasokification”.

«Θα ξέρετε ενδεχομένως, ότι υπάρχει ήδη μία έκφραση και στην αργκό των Βρυξελλών και στα βιβλία της πολιτικής επιστήμης. Pasokification. Τι σημαίνει αυτή η έκφραση;

Θυμόσαστε το αντίστοιχο τραγούδι των Red Hot Chili Peppers, Californication; Καμία σχέση. Pasokcification, πασοκοποίηση, σημαίνει τι παθαίνει ένας σοσιαλδημοκρατικό κόμμα όταν ταυτίζεται απολύτως με το νεοφιλελευθερισμό. Εξαερώνεται. Εξαερώνεται. Και αυτή τη στιγμή οι προοπτικές της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη, όπως τις βλέπουμε στην Πορτογαλία, δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ένας διαφορετικός προσανατολισμός της σοσιαλδημοκρατίας αυτής», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

SHARE