Είχε όπλα κρυμμένα στο φορτηγό του στην Κοζάνη

Ο 54χρονος έπεσε στο μπλόκο, παρ’ όλο που παρακολουθούσε τις κινήσεις της Αστυνομίας από ασύρματο

Ένα μικρό οπλοστάσιο αντίκρισαν έκπληκτοι οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 54χρονος Έλληνας σε μια περιοχή της Κοζάνης. Ο δράστης έπεσε στο μπλόκο, παρ’ όλο που παρακολουθούσε τις κινήσεις της Αστυνομίας από ασύρματο!

Στο όχημα του 54χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα, ένα ξύλινο κλομπ, τρεις φορητοί ραδιοασύρματοι και μια κυνηγετική καραμπίνα που αποδείχθηκε ότι είναι ιδιοκτησίας ενός 52χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης οπλισμού. Ακόμη, κατασχέθηκαν 162 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων τύπων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 54χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και 140 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, που επίσης κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ενώ ο 52χρονος ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου αναζητείται για να συλληφθεί.