Ύμνοι Γεωργιάδη στον Παπασταύρου

Εξέπληξε για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης όσον αφορά την «καθαρή» πολιτική στήριξη που προσέφερε στον γνωστό για τη συμμετοχή του σχεδόν σε όλες τις λίστες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κ. Σταύρο Παπασταύρου.

Ο «υποστράτηγος» της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha 989 έπλεξε το εγκώμιο του πρώην στενού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας: «Έχουμε πέσει να φάμε τον Παπασταύρου, βρήκαμε τον καινούριο στόχο. Βοήθησε την Ελλάδα o Παπασταύρου, προσέφερε πολύ σημαντικές υπηρεσίες στον ελληνικό λαό. Είναι ένα πρόσωπο που, αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος, θα του είχε και δρόμο με το όνομά του».

Ίσως να τον ανακηρύσσαμε και εθνικό ήρωα, για τις υψηλές του άμισθες υπηρεσίες σε τόσο επιφανείς πολίτες, θα προσθέταμε εμείς.

Βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η «έκρηξη» Άδωνι υπέρ του κ. Παπασταύρου, προκάλεσε θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στη Συγγρού η οποία καλύπτει πολιτικά τον κ. Παπασταύρο, αλλά χλιαρά σε σχέση με αυτά που έλεγε η Ν.Δ πριν από ένα χρόνο.

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ πάντως απ ό,τι φαίνεται δεν περιμένει να ακούσει τη γραμμή του κόμματος, αλλά χαράσσει ο ίδιος στρατηγική. Προφανώς απέκτησε αυτό το δικαίωμα μετά τις εγκάρδιες ευχαριστίες που δέχτηκε από τον κ. Μητσοτάκη για τη πολύτιμη στήριξη που του προσέφερε στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την αρχηγία της ΝΔ

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης χωρίς να μασά τα λόγια του πρόσθεσε ότι «ο Παπασταύρου είναι φίλος μου, συνεργάστηκα μαζί του στην κυβέρνηση Σαμαρά. Κάποιοι πλούσιοι τον επέλεξαν για να μην φαίνονται στην Offshore. O Παπασταύρου, ως τοπ δικηγόρος, είχε πελάτες που τον προσλάμβαναν, είναι ένδειξη των δυνατοτήτων του η παρουσία του στις λίστες, είχε πολύ ισχυρούς πελάτες… Ήταν από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές, δεν μπορούσαν να τον «στριμώξουν». Αν εναπόκειτο στη δική μου κρίση, θα τον είχα στη διαπραγματευτική ομάδα Ο Τόμσεν δεν μπορούσε να «στριμώξει» τον Παπασταύρου γιατί ήξερε. Αν θέλεις να κάνεις διαπραγμάτευση, ποιον θα έπαιρνες μαζί σου: κάποιον που ξέρει ή κάποιον άλλο»;