Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια της διαπλοκής

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]DEBATE: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια της διαπλοκής[/title][fusion_text]Η αντιμετώπιση της διαπλοκής είναι το νέο πεδίο σύγκρουσης μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια αντιπαράθεση που θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, αν κρίνουμε από την έκταση που εχει πάρει το μείζον αυτό ζήτημα. Ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στο Star με αφορμή την κόντρα του με τον Στ. Ψυχάρη τόνισε ότι η κυβέρνηση του δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Τσίπρα, τονίζοντας: «Αυτοί που έλεγαν ότι θα πολεμήσουν τα συμφέροντα, είναι οι τροχονόμοι της νέας διαπλοκής».[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”0px 30px 0px 0px ” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Αλέξης Τσίπρας: Πρωθυπουργός [/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”2px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Tsipras Alexis[/imageframe][fusion_text]Αναφερόμενος στις τέσσερις συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο αλλά δεν θα του πουλήσω την ψυχή μου. Δεν θα κριθώ από το ποιος μου λέει τι αλλά από αυτά που πράττω. Η δική μου η κυβέρνηση δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Δεν θα σηκώσω το τηλέφωνο για να ζητήσω χάρη από κανέναν. Αν νομίζει ο κ. Ψυχάρης πως με κρατάει από κάπου, ας τα βγάλει όλα στη φορά» και πρόσθεσε:

«Επιθυμία του Ψυχάρη ήταν να συναντηθούμε σε ένα χώρο μη δημόσιο. Συναντήθηκα μαζί του όπως συναντήθηκα με όλους τους εκδότες που ζήτησαν συνάντηση μαζί μου. Στο Mega εγώ έχω να πάω από το 2012. Αν συμφωνούσαμε σε κάτι θα πήγαινα στο κανάλι την επόμενη ημέρα. Δεν συμφωνήσαμε σε κάτι. Ένα χρόνο που είμαι πρωθυπουργός δεν δέχθηκα να συναντήσω τον κ. Ψυχάρη».[/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”0px 0px 0px 30px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Κυρ. Μητσοτάκης: Πρόεδρος ΝΔ[/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”2px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Mitsotakis Kyriakos[/imageframe][fusion_text]Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε «πυρά» προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και για το ζήτημα της διαφθοράς, λέγοντας:

Πρόκληση και κίνδυνος για κάθε εξουσία η διαφθορά. Πρέπει να υπάρχει έλεγχος και διαφάνεια, όμως δυστυχώς σήμερα η κυβέρνηση αποδομεί συστηματικά και τις τρεις εξουσίες. Η Βουλή γίνεται ναός κακής νομοθέτησης.

Η εκτελεστική εξουσία αλώνεται από συγγενείς και φίλους,

Η δικαιοσύνη δέχεται πιέσεις.

Το κράτος δικαίου βάλλεται.

Ας πάψει ο Τσίπρας και η παρέα του να παριστάνουν τους ηθικούς, τους αναμάρτητους και τους δήθεν πολέμιους της ηθικής. Αυτοί που έλεγαν ότι θα πολεμήσουν τα συμφέροντα, είναι οι τροχονόμοι της νέας διαπλοκής. Η αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά τους υποτιμά τους πολίτες και τη δημοκρατία.[/fusion_text][/one_half][/fullwidth][fusion_text]Ποιός από τους δύο έχει δίκιο; Ψηφίστε στο twitter του db8.gr!

 

 

 

[/fusion_text]