Στη γραμμή Σπίρτζη, ο Πάνος Καμμένος

Πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, παρά τους κατά καιρούς παλικαρισμους του.
«Πολλά από τα μέτρα που πήραμε δεν είναι ευχάριστα», παραδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι «κάποια εξ αυτών δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος, αλλά η συμφωνία του Ιουλίου κατέληξε και σε συμφωνία στο Eurogroup».

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «ως Ανεξάρτητοι Έλληνες σε θέματα που είχαμε προτάξει δώσαμε μεγάλη μάχη, σε άλλα κερδίσαμε, σε άλλα χάσαμε. Κερδίσαμε στα ειδικά μισθολόγια, παρότι υπήρχε μεγάλη πίεση. Χάσαμε τον ΦΠΑ στα νησιά, η πίεση που υπήρχε ήταν να καταργηθούν όλα τα προνόμια, καταφέραμε να τα διατηρήσουμε στα μικρά νησιά».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «Ξεκινάει μια νέα εποχή, είναι βασικό το θέμα της ψυχολογίας, που μπορεί να βοηθήσει την οικονομία. Φαίνεται ότι θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων, που θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να έρθει η ανάπτυξη. Πρέπει να δώσουμε και ψυχολογικά ένα σύνθημα ότι η οικονομία θα βελτιωθεί». Σύμφωνα με τον ίδιο μετά την έγκριση του Eurogroup «η χώρα απελευθερώνεται και μπαίνουμε σε απομνημονιοποίηση της ζωής μας» υποστηρίζοντας ότι δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης μολονότι την ίδια ώρα παραδέχθηκε ότι όλοι βρίσκονται σε μεγάλη δυσκολία.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις 24 Μαΐου είχε χαρακτηρίσει εγκληματική και αντισυνταγματική η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.