Πωλείται η βίλα της Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

Η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στην περιοχή Ύψος της Κέρκυρας, φαίνεται πως δεν συγκινεί υποψήφιους αγοραστές, παραμένοντας στα αζήτητα, τρία χρόνια μετά το επίσημο πωλητήριο από τους κληρονόμους της.

Μπορεί η τιμή να θεωρείται από τους ειδικούς αρκετά ικανοποιητική για το μέγεθος και την ιστορία της, όπως σημειώνει η εφημερίδα Espresso, ωστόσο ελάχιστοι έχουν ενδιαφερθεί για την αγορά της, με την πλειονότητα αυτών να είναι ξένοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν και πολλά για την καριέρα της μεγάλης ηθοποιού.

Το σπίτι χτίστηκε για λογαριασμό της Ρένας Βλαχοπούλου το 1982 και παρά τα χρόνια παραμένει εντυπωσιακό, με τα 450 τ.μ. του βασικού οικήματος και τα 5.700 τ.μ. του οικοπέδου να παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση, αποκαλύπτοντας την επιβλητικότητα της εξοχικής κατοικίας.

Οπως αναφέρουν τα στοιχεία που αναγράφονται στο επίσημο site της εταιρείας Epsilon Team real estate της Εβίτας Ελευθερουδάκη που έχει αναλάβει αποκλειστικά την πώληση, η βίλα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τα δύο να ενώνονται μεταξύ τους με ξύλινη εσωτερική σκάλα.

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλονοτραπεζαρίες, γραφείο, μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με το δικό του μπάνιο.
Η τιμή του σήμερα βρίσκεται στα 450.000 ευρώ, 230.000 ευρώ λιγότερα από αυτά που ζητούσαν οι κληρονόμοι το 2013. Η έλλειψη ζήτησης αλλά και η οικονομική κρίση που έχει πλήξει τον κλάδο των ακινήτων, οδήγησαν στην αλλαγή της τιμής.

vila_rena

Villa rena 2

Μετά τον θάνατο της, το 2004, η Ρένα Βλαχοπούλου άφησε το σπίτι στον σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη. Οταν και εκείνος απεβίωσε, το 2010, η βίλα πέρασε στους νόμιμους κληρονόμους του.

Villa Rena3

Το όμορφο σπίτι διαθέτει μοναδική θέα στη θάλασσα και την παραλία, η οποία απέχει μόλις 100 μέτρα, ενώ στον μεγάλο κήπο υπάρχει και ξενώνας 80 τ.μ. με κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο.