Οικονομικά παιχνίδια στο προσφυγικό κατήγγειλε ο Θεοδωράκης

Περίεργα οικονομικά παιχνίδια που παίζονται γύρω από το μεταναστευτικό κατήγγειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το προσφυγικό.
Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αποκάλυψε ότι μια εταιρεία που εδρεύει στην Αργυρούπολη έλαβε το ποσό των 854.000 ευρώ και οι φαντάροι έκαναν την δουλειά.

«Για το Hot Spot της Χίου μια εταιρεία από την Αργυρούπολη πήρε 854 χιλιάδες Ευρώ. Τι έφτιαξε με αυτά τα 854 χιλ. Ευρώ; Τα 30 στρέμματα τα έδωσε ο δήμος. Τα container του Hot Spot είναι δωρεά των Ελληνικών Πετρελαίων. Τις υπόλοιπες εργασίες τις έκαναν φαντάροι. Στρατιώτες σκούπιζαν το χώρο. Στρατιώτες κουβαλούσαν κρεβάτια», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Κρεβάτια είναι παρμένα από τις μονάδες τους. Τα θυμάστε όσοι υπηρετήσατε. Στρατιώτες παντού και λίγοι εργάτες, προφανώς της εταιρείας. Ένας εργολάβος χωρίς σύμβαση εργασίας και δουλειές χωρίς τιμολόγια».
Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής και τις σχετικές φωτογραφίες, οι οποίες καταδεικνύουν του λόγου του αληθές:

Παράλληλα κατήγγειλε ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αργολίδα και αλλού για ξενοδοχεία πολιτευτών των ΑΝΕΛ. «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τολμούν και ρωτούν τον κ. Καμμένο, γιατί επιλέχθηκαν για τη σίτιση των προσφύγων στα νησιά, εταιρείες από την Αθήνα και όχι από τα νησιά; Είναι και δικό μας ερώτημα».