“Μεγαλειώδης” και ανεπίτρεπτη γκάφα από Βούτση

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετα τη μεγαλειώδη γκάφα που διέπραξε με όσα είπε νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά. Δυστυχώς οι βαρύτατοι και υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε δεν αρμόζουν με το αξίωμα του και το πολιτικό ήθος, κυρίως τω ν παραδοσιακών αριστερών, όπως είναι ο κ. Βούτσης.

Το φραστικό ολίσθημα του Προέδρου της Βουλής καταγράφηκε κατά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία είχε αποφασίσει με την πλειοψηφία των 4/5 για τη σύνθεση του Δ.Σ. του ΑΣΕΠ. Εκείνη την ώρα ο κ. Βούτσης νομίζοντας πως τα μικρόφωνα είχαν κλείσει ακούστηκε να λέει “πού έχω μπλέξει ρε π….η .Τι “κ@@γεροι” είναι αυτοί ρε μ….α;”.
Άγνωστο είναι ωστόσο ποιοι είναι οι κ@λόγεροι και οιν μ@λα@κες.

Πριν λίγα λεπτά ωστόσο είχε κάνει παρέμβαση ο κ. Τραγάκης, ο οποίος είναι ηλικιωμένος και μπορεί το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναφερόταν στον επί σειρά ετών βουλευτή της ΝΔ.

Σε όποιον κι αν αναφερόταν πάντως, σημασία έχει ότι είναι ανεπίτρεπτο ο Πρόεδρος της Βουλής να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς και μάλιστα για συναδέλφους του.