Μαρτυρίες – σοκ για το φονικό στο Παλαιό Φάληρο

Σοκάρουν οι περιγραφές των πολιτών που είδαν να εκτυλισσεται μπροστά στα μάτια τους η καταδίωξη και η δολοφονία της 53χρονης εκπαιδευτικού στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο. Μέσα σε λίγα λεπτά, από τη στιγμή που άκουσαν τις φωνές της άτυχης δασκάλας για βοήθεια, είδαν τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Η γυναίκα είχε φτάσει έξω από το σπίτι της, όταν δέχθηκε τα φονικά χτυπήματα. Η αστυνομία αναζητά τον αδελφό της, που σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα είναι ο δολοφόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναζητούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το υπόβαθρο της εμμονής του προς την αδελφή του φέρονται να ήταν οικονομικές διαφορές ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Μάλιστα, σύμφωνα με περίοικους η γυναίκα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επιθέσεις από τον αδελφό της – της είχε σκάσει και τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού της και την απειλούσε ότι θα τη σκότωνε- και είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Η 53χρονη εκπαιδευτικός διακομίσθηκε άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Έγκλημα στη μέση του δρόμου

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ο δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη γυναίκα. «Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και της έριξε τρεις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε», λέει συγκλονισμένος κατοικος της περιοχής που είδε την άγρια δολοφονία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του. Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως «σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη το κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε».

SHARE