Κοτοσαλάτα με κράνμπερις και εστραγκόν

Δροσερή και αρωματική σαλάτα!

Υλικά

  • 800γρ. κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο
  • 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
  • 6 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
  • ¼ φλιτζανιού κράνμπερις
  • ποικιλία από πράσινα σαλατικά (μαρούλι, ρόκα, λόλα, παντζαρόφυλλα), καλά πλυμμένα και χοντροκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  1. Ψήνετε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι ή το βράζετε και στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και κοτόπουλο ψητό που έχει περισσέψει.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κοτόπουλο με το σέλερι, τη μαγιονέζα, το εστραγκόν, τα κράνμπερις, αλάτι και πιπέρι.
  3. Βάζετε τις πρασινάδες σε σαλατιέρα, προσθέτετε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.