Και ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ, υπέρ του Μουζάλα

Και δεύτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ μετά τον Κώστα Ζουράρη, διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή του Πάνου Καμμένου για αποπομπή του κ. Μουζάλα από την κυβέρνηση.

Φυσικά το ζήτημα παίρνει άλλη διάσταση καθώς δεν πρόκειται για απλό βουλευτή αλλά για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να εκτιμώ τους δουλευταράδες και τίμιους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι δικαίωμά μας να έχουμε υπερευαισθησία στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Όμως, θέλω να πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα βρουν λύση για έναν υπουργό που τον τιμώ. Τον κ. Μουζάλα τον γνωρίζω και έχω μάθει τους ανθρώπους τους τίμιους να τους τιμώ».

Μάλιστα, τον κ. Παπαχριστόπουλο χειροκρότησαν τόσο ο ίδιος ο Γ. Μουζάλας, όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έσπευσε να παρατηρήσει δηκτικά: «Σήμερα είδαμε πως ετοιμάζεται η κυβίστηση. Πάνω από τις θέσεις είναι η καρέκλα».