Και νέα συγγνώμη από Μουζάλα!!!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης και μετά το σάλο που ξεσήκωσε ο Γ. Μουζάλας ζήτησε για δεύτερη φορά συγγνώμη για την γκάφα του να αποκαλέσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.

Λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα ο κ. Μουζάλας σε ανακοίνωσή του που διενεμήθη από το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής, ανέφερε τα εξής:

«Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τζίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ».

Το ζήτημα βέβαια δεν έχει σχέση με το πόσες φορές θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μουζάλας μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, γιατί δεν πρόκειται για κάποια παιδική τιμωρία που αυτός που υπέπεσε σε λάθος γράφει το σωστό πολλές φορές μέχρι να το μάθει. Η ουσία είναι ότι τόσο Μακεδονικές Οργανώσεις όσο και η αντιπολίτευση, αλλά κυρίως οι ΑΝΕΛ που χωρίς αυτούς δεν υφίσταται κυβέρνηση, ζητούν την απομάκρυνσή του.

Και το ερώτημα βέβαια είναι αν το συγκεκριμένο υπουργείο θα λειτουργήσει μέσα στην κρίση καλύτερα ή χειρότερα με ή χωρίς τον κ. Μουζάλα, και μάλιστα σε μια περίοδο που η μεταναστευτική κρίση «χτυπάει κόκκινο»!