ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «LIBRE» για να νιώσεις… ελεύθερος!

Το καφέ- μπαρ “libre” ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και προσφέρει γούστο και ποιότητα. Είναι ένα καφέ- μπαρ με άποψη και προσωπικότητα. «Ψυχή» του «Libre” είναι ο Βασίλης Σταματελάκης ο οποίος μας λέει:

« Την επαγγελματική μου δραστηριότητα στην Αγία Παρασκευή την ξεκίνησα τον Απρίλιο του 2014 όταν μπήκα ομόρρυθμος διαχειριστής στο καφέ – μπαρ «LIBRE» που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία της Αγίου Ιωάννου. Πριν δύο μήνες ο χώρος ανακαινίστηκε και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και να σας φροντίσουμε στο νέο μας ανανεωμένο περιβάλλον!

libre-cafe-bar-2-properΤο μυστικό της επιτυχίας κρύβεται πρωταρχικά στην αγάπη για αυτό που κάνεις, την εμπειρία που πρέπει να έχεις όταν αποφασίσεις να το κάνεις, τη διορατικότητα, και τις έξυπνες, καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες που θα μπορούν να αναδείξουν τον χώρο και την δουλειά σου. Όλα τα παραπάνω φυσικά αποδίδουν όταν η επαγγελματική σου δραστηριότητα πλαισιώνεται από μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται μαζί σου το πάθος σου για δημιουργία και την όρεξή σου για δουλειά.

Πρωταρχικό επαγγελματικό μου μέλημα είναι να διατηρήσω και να εξελίξω τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις μου χωρίς να συμβιβάσω την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μου, σεβόμενος τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μου μέσα στη γενικότερη δύσκολη οικονομική, κοινωνική και πολιτική συγκυρία που διανύει η χώρα μας. Μελλοντικά, φιλοδοξώ και ευελπιστώ να επεκταθώ στον χώρο του φαγητού ξεκινώντας πιλοτικά από το νησί της Αντιπάρου.

Στην Αγία Παρασκευή πρέπει να αντιμετωπιστούν μια σειρά από προβλήματα προκειμένου να αναδειχθεί η περιοχή και να ανακτήσει κάποια από την αίγλη του παρελθόντος. Αρχικά θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την δημιουργία χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς η εύρεση ενός τέτοιου χώρου για όσους κινούνται στη περιοχή με αυτοκίνητο είναι καθημερινό πρόβλημα και ίσως αποτρέπει και κάποιους από το να την επισκεφθούν. Δευτερευόντως, απαιτείται η δημιουργία εμπορικών ζωνών αναλογικά με την επαγγελματική δραστηριότητα των καταστημάτων (εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολυκαταστήματα κ.τλ).

https://www.facebook.com/librecafebar/?fref=ts

libre-3-proper