Υπό βροχή και χωρίς επισήμους η παρέλαση στον Πύργο


Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν την προβλεπόμενη έναρξη της παρέλασης καθώς φαινόταν οτι θα υπήρχε έντονη βροχόπτωση και το πλήθος φώναζε να ξεκινήσει η παρέλαση. Η παρέλαση δεν ξεκινούσε καθώς κανένας απο τους επισήμους δεν είχε έρθει.

Έπειτα απο έντονες αντιδράσεις το ΕΕΕΕΚ Πύργου ξεκίνησε την παρέλαση με πρωτοβουλία των μαθητών και των καθηγητών, αποσπώντας έντονα χειροκροτήματα παρόλο που άρχιζε να βρέχει. Ακολούθησαν οι παιδικοί σταθμοί αλλά πολύ γρήγορα σταμάτησαν την παρέλαση γιατί έβρεχε έντονα.
Ακριβώς απέναντι απο την εξέδρα των επισήμων υπήρχαν άτομα που ανάρτησαν πανό αντιδρώντας για το πρόβλημα των σκουπιδιών ενώ μετά πραγματοποίησαν «παρέλαση» μπροστά απο το πλήθος που τους χειροκροτούσε.
Η παρέλαση δεν ολοκληρώθηκε καθώς υπήρξε έντονη βροχόπτωση για αρκετά λεπτά ενώ παιδιά, ηλικιωμένοι και όλο το πλήθος βρεχόταν.
Οι μαθητές των δημοτικών, παιδικών σταθμών, γυμνασίων, λυκείων και ο στρατός έτοιμοι για παρέλαση και οι επίσημοι άφαντοι!! Το χαλάζι ήρθε, οι επίσημοι όχι ανέφεραν πολλοί…

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Parelow

Parell2low

Parelasi

Parel3low